lifestyle

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Δημήτρης Σταρόβας μπορεί να ξαναβρεί το σθένος του»

«Αν εκθέτεις το κακό σημαίνει ότι είσαι σε μια φάση που μπορείς και να το ξεπεράσεις» ομολογεί ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για τον αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο, Δημήτρη Σταρόβα κλήθηκε να μιλήσει την Τετάρτη (26.06.2024) ο Γιάννης Ζουγανέλης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα όπου και εστίασε στη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

«Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ αληθινός. Πάντοτε νομίζω ότι το μέτρο της ζωής του ήταν η επικοινωνία. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους και η επικοινωνία μέσα από τις τέχνες που εκφράζει, την μουσική και την υποκριτική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτίθεται και δεν εκθέτει μόνο το καλό που του συμβαίνει, αλλά εκθέτει και το κακό» τόνισε αρχικά ο καλλιτέχνης.

«Αν εκθέτεις το κακό σημαίνει ότι είσαι σε μια φάση που μπορείς και να το ξεπεράσεις. Δηλαδή είναι σε μια φάση που μπορεί να ξαναβρεί το σθένος του. Απ’ ότι έχω αντιληφθεί, γιατί είμαστε επαφή, αισθάνθηκε και είχε την ανάγκη να μιλήσει και να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον αντιμετώπισαν με τόση αγάπη. Αυτή είναι όλη η λογική.

Είναι καλά, πάει καλά και απ’ ότι λένε οι γιατροί σιγά σιγά θα επανέλθει και προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η παρένθεση στη ζωή του θα του κάνει καλό για την επόμενη» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιάννης Ζουγανέλης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Δημήτρης Σταρόβας μπορεί να ξαναβρεί το σθένος του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button