lifestyle

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε η πρώτη πρόβα για το γαμπριάτικο κοστούμι του – Τι αποκαλύπτει ο σχεδιαστής

Ο γνωστός σχεδιαστής, Γιώργος Παπαδόγαμβρος μίλησε για το γαμπριάτικο κοστούμι που θα σχεδιάσει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενόψει του γάμου του με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράϊα Ριντλσπρίγκερ θα… ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, στα τέλη καλοκαιριού στην Ελλάδα. Ο σχεδιαστής του γαμπριάτικου κοστουμιού του “Greek freak”, Γιώργος Παπαδόγαμβρος μίλησε στο “Πρωινό” του ANT1, αποκαλύπτοντας πως η πρώτη πρόβα έχει γίνει.

Όπως επεσήμανε ο Γιώργος Παπαδρόγαμβρος δε θα «ράψει» μόνο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τους αδελφούς του, Θανάση, Κώστα, Αλέξη και Φράνσις και τους καλεσμένους από το εξωτερικό.

«Τα παιδιά τα ξέρω χρόνια. Ξέρουν τη δουλειά μου και εντάξει θα έρθουν σε εμένα. Είμαι δοκιμασμένος» ανέφερε αρχικά. «Όλα τα αδέλφια θα αναλάβω και όλους τους καλεσμένους από το σούπερ μάρκετ. Και πολλούς Έλληνες που θα πάμε στον γάμο.

Ο γάμος είναι σε δύο μήνες, δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε κάτι. Έχουμε κάνει την πρώτη πρόβα. Δεν είναι δύσκολος πελάτης, είναι πολύ καλό παιδί και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε κιόλας. Κάντε υπομονή, πάντως θα είναι πολύ μεγάλη διαφήμιση για την Ελλάδα μας» ανέφερε ο Έλληνας σχεδιαστής.

To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε η πρώτη πρόβα για το γαμπριάτικο κοστούμι του – Τι αποκαλύπτει ο σχεδιαστής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button