lifestyle

Γιάνης Βαρουφάκης για Δανάη Στράτου: «Ζηλεύω πάρα πολύ, στις διαφωνίες σκοτωνόμαστε»

Στιγμές από την πολυτάραχη ζωή του με την σύζυγό του Δανάη Στράτου, μοιράστηκε στην Άννα Δρούζα, ο Πρόεδρος του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Η Άννα Δρούζα υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας (27.05.2024) στην εκπομπή «Όσα (δε) λέμε» τον Γιάνη Βαρουφάκη και την Δανάη Στράτου, λίγες μέρες πριν τη κρίσιμη μάχη των Ευρωεκλογών.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και 18 χρόνια άνοιξε το σπίτι του στην Αίγινα και μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία του. 

«Όταν γνωριστήκαμε, δεν θα μου πέρναγε ποτέ από το μυαλό ότι θα εμπλακώ στην εκλογική σκηνή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Πάντα ήμουν πολιτικοποιημένος. Όταν μένεις στη Μακρόνησο, ο θείος μου ήταν στο εκτελεστικό απόσπασμα… Προφανώς ήμουν πολιτικοποιημένος», συνέχισε.

Δε δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει τα συναισθήματα που είχε όταν συνάντησε την μετέπειτα σύζυγό του:

«Την ερωτεύτηκα πριν τη δω. Είχα μπει σε μία δημοπρασία Τέχνης, και η φίλη μου που τη διοργάνωνε με ρώτησε την άποψή μου για την εγκατάσταση της Δανάης. Μου έπεσε το σαγόνι. Δεν την ήξερα, τότε ζούσα στην Αυστραλία, αλλά αυτός ήταν ο μισός έρωτας. Όταν γνώρισα τη Δανάη, τη ρώτησα αν έχει σχέση με την καλλιτέχνιδα και μου αποκάλυψε πως είναι εκείνη! Κι εδώ είμαστε».

Επιπλέον, αναφέρθηκαν και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως ζευγάρι: «Οι δυσκολίες μας έχουν σφυρηλατήσει, γιατί περάσαμε πολλές. Περάσαμε από χίλια κύματα, όχι μόνο στη σχέση μας, αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ να αξίζει η ζωή μου να τη ζω χωρίς εκείνον. Ο Γιάνης έχει πάρα πολύ δύσκολο χαρακτήρα και εγώ επίσης, είμαστε και οι δυο πάρα πολύ έντονοι άνθρωποι. Στις κρίσεις δεθήκαμε, θα μπορούσε να υπάρχει αμφιβολία, αλλά η κάθε επιλογή που κάναμε ήταν του “μαζί πιο πολύ”», τόνισε η κ. Στράτου.

Ο Πρόεδρος του ΜεΡΑ25, δε δίστασε να παραδεχτεί πως οι διαφωνίες τους είναι γεμάτες πάθος και πως διακατέχεται από το συναίσθημα της ζήλιας: «Στις διαφωνίες σκοτωνόμαστε, κανένας δεν κάνει πίσω, σύνθεση γίνεται. Ζηλεύω πάρα πολύ, είμαι συνέχεια ζηλιάρης, χωρίς να γίνει τίποτα. Για εμένα δεν είναι δεδομένη κι εκείνη είναι ζηλιάρα! Είναι μία υγιής ζήλεια».

To άρθρο Γιάνης Βαρουφάκης για Δανάη Στράτου: «Ζηλεύω πάρα πολύ, στις διαφωνίες σκοτωνόμαστε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button