Πολιτική

«Γελοίες και χυδαίες οι δηλώσεις Οικονόμου, δεν βγάζω άκρη με τους Συριζαίους» λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Τα όσα απίστευτα ακούστηκαν το βράδυ της Τρίτης (4.6.2024) από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Οικονόμου, σχολίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας πως πρόκειται για μια γελοία και χυδαία ιστορία.

Σημειώνεται πως ο Θανάσης Οικονόμου στο περιθώριο της συζήτησης για το Πόθεν Έσχες Κασσελάκης άφησε σοβαρότατες αιχμές κατά των Χριστοδουλοπούλου και Βαρεμένου, οι οποίοι βρίσκονταν στην επιτροπή που ερεύνησε το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «συναλλαγές». Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μάλιστα πως «με τους ΣΥΡΙΖΑίους δεν βγάζω άκρη».

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο Action 24 είπε: «Με τους ΣΥΡΙΖΑίους δεν βγάζω άκρη. Κατηγορείται η Χριστοδουλοπούλου ότι διόρισε την κόρη της επί προεδρίας Βούτση και όχι επί ΝΔ. Λένε, δηλαδή, ότι ο τότε πρόεδρος της Βουλής με την τότε αντιπρόεδρο συνήψαν μια συμφωνία αρχειοθετήσεων των πόθεν έσχες Μητσοτάκη. Όλο αυτό σας βγάζει κάποιο νόημα; Ότι δηλαδή τα πήραν με κάποιο τρόπο από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και αυτό είναι ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία, να μας κυβερνήσει».

«Λέει δηλαδή σημαίνον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη ότι Βούτσης, Χριστοδουλοπούλου και Βαρεμένος τα πήραν από τη ΝΔ. Είναι μια γελοία και χυδαία ιστορία. Είμαι πολιτικά αντίπαλος και με τους 3 αλλά είναι έντιμοι. Ούτε κλέφτες είναι, ούτε συνωμοσιολόγοι, ούτε τίποτα» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλας Κεχαγιά λέγοντας πως «μια χαρά είχε αρχειοθετηθεί το πόθεν έσχες Μητσοτάκη».

 

Συνέχισε λέγοντας πως: «Το πόθεν έσχες του Μητσοτάκη ελέγχθηκε 2016-2019 επί κυβέρνησεως ΣΥΡΙΖΑ και επί πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαν λένε ότι Τσιπρας, Βαρεμένος και οι άλλοι ήθελαν να καθαρίσουν τον κ. Μητσοτάκη».

«Πίστευα ότι στις εκλογές του 2023 η εποχή της τοξότητας θα έχει τελειώσει γιατί οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα είχαν καταλάβει ότι όλα αυτά σας πάνε στο -23%» πρόσθεσε.

«Γελάνε με τον Κασσελάκη»

«Είναι προφανές ότι σε όλα τα καφενεία γελάνε με τον Κασσελάκη. Θυμάστε την ταινία “Ένας άφραγκος Ωνάσης”; Η εικόνα ότι είναι ζάμπλουτος και έχει αστακοκάραβα και μπορεί να αγοράζει τα σπίτια, δεν είναι έτσι. Ήρθε και έκανε entry στον λαό με κάτι που δεν είναι. Είναι ένας ευκατάστατος άνθρωπος, καλά κάνει και τα έχει τα εκατομμύρια, με ενοχλεί που μας κορόιδευε. Με τα λεφτά που παρουσίασε και με δεδομένο ότι δεν έχει έσοδα, σε 1,5 χρόνο ή θα πρέπει να φύγει ή να βρει δουλειά» σχολίασε.

«Αρχίζω να πιστεύω πως όσα λέει είναι ψέματα. Πιστεύω ότι βρήκαμε έναν μεγαλύτερο ψεύτη από τον Τσίπρα» κατέληξε.

To άρθρο «Γελοίες και χυδαίες οι δηλώσεις Οικονόμου, δεν βγάζω άκρη με τους Συριζαίους» λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button