Αθλητικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 101-90: Έκαναν το 2-0 οι «μερένγγες» και βρίσκονται μια ανάσα από το Final Four της Euroleague

Έκανε ξανά το… καθήκον της. Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 101-90 της Μπασκόνια, έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ και χρειάζεται μία νίκη ακόμα για να προκριθεί στο Final Four της Euroleague.

Με… κατοστάρα η Ρεάλ Μαδρίτης έγραψε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague, απέναντι στην Μπασκόνια και είναι μία νίκη μακριά από το «sweep». Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν με 101-90 των Βάσκων στο Game 2, πριν αποχαιρετήσουν το «Wizink Center» και παραταχθούν στη Βιτόρια για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους και να πάρουν το «εισιτήριο» για το φάιναλ φορ του Βερολίνου.

Μετρώντας 14/29 τρίποντα, 24 ασίστ, ελέγχοντας την… εναέρια κυκλοφορία (36 έναντι 27 ριμπάουντ) και αρνούμενοι να πάρουν το… πόδι από το γκάζι στην επίθεση, οι Μαδριλένοι πήραν το προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο, εξασφάλισαν στην τρίτη περίοδο μία διψήφια διαφορά ασφαλείας και δεν κοίταξαν πίσω…

Πολυτιμός παίκτης των νικητών ο Φακούντο Καμπάτσο με 24 πόντους και 4/5 τρίποντα, ενώ η Ρεάλ τελείωσε τον αγώνα έχοντας συνολικά έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Ντεκ 10, Πουαριέ 10, Ταβάρες 10, Γιαμπουσέλε 16, Γιουλ 13 και Καμπάτσο 24).

Από τους Βάσκους, που παρατάχθηκαν και πάλι χωρίς τον τραυματία Τσίμα Μονέκε, προσπάθησε ο Βάνια Μαρίνκοβιτς με 20 πόντους. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έμεινε στο παρκέ για 14 λεπτά με απολογισμό 9 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague το νικητή του ζευγαριού, Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός.

 

 

 

 

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 46-40, 74-63, 101-90

To άρθρο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 101-90: Έκαναν το 2-0 οι «μερένγγες» και βρίσκονται μια ανάσα από το Final Four της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button