lifestyle

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη «Μουρμούρα»: Το τελευταίο γύρισμα θα είναι οδυνηρό για όλους μας

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το τέλος της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και χαρακτηρίζει την απόφαση ξαφνική.

Μιλώντας στην Μπέττυ Μαγγίρα και την εκπομπή «I Love Σου Κου» στον ΑΝΤ1 για το αιφνιδιαστικό φινάλε του αγαπημένου σίριαλ «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δηλώνει:

«Ξαφνικά πάρθηκαν άλλες αποφάσεις και θα σταματήσει η Μουρμούρα. Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα γιατί είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50 και βγαίνω 61. Είναι η δεύτερή μου οικογένεια. Οι κάμερες, οι σκηνοθέτες, οι ηλεκτρολόγοι, οι συγγραφείς, το μακιγιάζ. Ήξερα και το περίμενα, βέβαια, ότι θα γίνει κάποια στιγμή αυτό».

 

«Τώρα το τελευταίο γύρισμα πιστεύω πως θα είναι οδυνηρό για όλους μας. Είχαμε πάρει έγκριση για 12η χρονιά, αλλά οι καιροί είναι περίεργοι και οι οικονομικές δυσκολίες είναι πολλές για όλους και για τα κανάλια και για εμάς. Ξαφνικά όταν ένα κανάλι σου λέει ότι δεν μπορώ να συνεχίσω πια, δεν μπορείς να πεις και τίποτα, ούτε να πιέσω καταστάσεις για να συνεχίσουμε. Σίγουρα θα γίνει κάτι άλλο», σημείωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

 

To άρθρο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη «Μουρμούρα»: Το τελευταίο γύρισμα θα είναι οδυνηρό για όλους μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button