lifestyle

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Λίνα Πρίντζου: Γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου

Ήταν 2014, όταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένου Λίνα Πρίντζου. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τα 10 χρόνια γάμου.

Ένα δημόσιο «χρόνια πολλά» θέλησε να ευχηθεί στη σύζυγό του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με ένα post στο Instagram του. Ο ηθοποιός και η Λίνα Πρίντζου παντρεύτηκαν στις 7 Ιουνίου πριν 10 χρόνια στη Βενετία της Ιταλίας.

Ο ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια έχει προστατέψει καλά την ιδιωτική του ζωή. Οι δημόσιες εμφανίσεις με την σύζυγό του είναι επιλεκτικές και οι δύο τους, άνθρωποι χαμηλών τόνων, αποφεύγουν με διακριτικότητα τα φωτογραφικά φλας.

«Με ρωτάς αν είναι δύσκολο το “μαζί στην ζωή”; Θα σου πω ότι το πιο δύσκολο πράγμα είναι το “μόνοι” στη ζωή. Τον άνθρωπο της ζωής σου δε θα στον συστήσει ο έρωτας, θα στον συστήσει ο χρόνος. Με τη Λίνα (σ.σ. την γυναίκα του) τότε είχα μια διαίσθηση ότι θα ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Τώρα όμως ξέρω. Περνάει ο χρόνος χωρίς να τον μετράμε, γελάμε όπως γελάγαμε, και πάντα ονειρευόμαστε», είχε πει σε συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός.

«10 χρόνια», έγραψε στη λεζάντα του post.

Ο γάμος είχε γίνει σε πολύ στενό κύκλο στην ιταλική πόλη. Το ζευγάρι δεν έχει αποκτήσει παιδιά και διατηρεί εξοχικό σπίτι στο Πήλιο, όπου συχνά καλεί φίλους για να περάσουν εκεί μαζί τις διακοπές τους.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button