lifestyle

Βασίλης Ζούλιας: Πρέπει να αποζημιωθώ για τη φωτιά στο ατελιέ μου

«Δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την εταιρία παραγωγής κι ακριβώς επειδή δεν υπήρξε αντίδραση, αποφάσισα να κινηθώ νομικά από την επόμενη ημέρα κιόλας του συμβάντος» δήλωσε ο Βασίλης Ζούλιας.

Ο Βασίλης Ζούλιας βγήκε σε σύνδεση στο Happy Day και μίλησε για την αγωγή μαμούθ που κατέθεσε κατά εταιρίας παραγωγής για το ατελιέ του.

«Δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την εταιρία παραγωγής κι ακριβώς επειδή δεν υπήρξε αντίδραση, αποφάσισα να κινηθώ νομικά από την επόμενη ημέρα κιόλας του συμβάντος.

Τώρα η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, όπως πρέπει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στον δικηγόρο μου και στη δικαιοσύνη.

 

Στενοχωρήθηκα σε ανθρώπινο επίπεδο, οπότε δεν υπήρχε άλλος δρόμος και θέλω να αποζημιωθώ για αυτήν τη ζημιά. Τώρα που βλέπω αυτά τα καμένα αναστατώνομαι» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας και συνέχισε:

«Αυτό έχει επηρεάσει και τη δουλειά μου γιατί αυτά ήταν δείγματα που χρησιμοποιούσαμε. Δημιουργούνται καινούρια δείγματα και το παίρνουμε ότι η φωτιά δημιούργησε ένα ωραίο κενό για να δημιουργηθούν άλλα πράγματα, αλλά παρόλα αυτά η ζημιά είναι ζημιά και πρέπει να αποζημιωθώ».

To άρθρο Βασίλης Ζούλιας: Πρέπει να αποζημιωθώ για τη φωτιά στο ατελιέ μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button