lifestyle

Βίντεο με την Ελένη Φουρέιρα να χορεύει και να κλέβει την παράσταση σε γνωστό club της Μυκόνου

Η Ελένη Φουρέιρα γεμίζει τις μπαταρίες της και η Μύκονος αποδεικνύεται για την ίδια το κατάλληλο μέρος. Η τραγουδίστρια απολαμβάνει την επιτυχία τα τελευταία χρόνια και κεντρίζει τα βλέμματα.

Η Ελένη Φουρέιρα έδειχνε να το απολαμβάνει με κάμερες κινητών και φωτογραφικούς φακούς να εστιάζουν πάνω της. Η Μύκονος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της νησιά. Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να βρει χρόνο για ένα πέρασμα, συνοδευόμενη από καλούς φίλους, που την στηρίζουν στην καριέρα που κάνει. Το πρόγραμμά της το φετινό καλοκαίρι, περιλαμβάνει συναυλίες και εμφανίσεις σε κάθε γωνιά της χώρας. Οι λίγες ημέρες ξεκούρασης είναι απαραίτητες για την ίδια.

Στη Μύκονο, η Ελένη Φουρέιρα συνδύασε δουλειά και διασκέδαση. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων για να τραγουδήσει στο διάσημο εστιατόριο Lio.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε σε βραδυνή έξοδό της μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο. Η best performer των βραβείων MAD 2024 ήταν ευδιάθετη, χόρεψε, ήπιε την σαμπάνια της και πέρασε καλά με τον CEO της Panik Records με τον οποίο εκτός από συνεργάτες είναι και πολύ καλοί φίλοι.

Απόδειξη οι αγκαλιές μεταξύ τους κατά την διάρκεια της βραδιάς, με τους θαμώνες του καταστήματος να έχουν στραμμένα πάνω τους, τα βλέμματα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια η οποία κέρδισε το βραβείο Best Performer στα φετινά Μad Video Music Awards ξεκινάει την καλοκαιρινή περιοδεία της από το PAOK Sports Arena της Θεσσαλονίκης στις 26 Ιουνίου.

Στην συνέχεια θα εμφανιστεί σε μεγάλα θέατρα και στάδια σε Ελλάδα και Κύπρο προσφέροντας στους θαυμαστές της την δυνατότητα να την απολαύσουν ζωντανά.

To άρθρο Βίντεο με την Ελένη Φουρέιρα να χορεύει και να κλέβει την παράσταση σε γνωστό club της Μυκόνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button