lifestyle

Βίκυ Σταυροπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: Τους ανθρώπους που είναι φίλοι μου τους υπερασπίζομαι πάντα γιατί τους αγαπώ

Τη Βίκυ Σταυροπούλου φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η δημοφιλής ηθοποιός έδωσε απάντηση για τη δημόσια στήριξη που παρείχε στον Αλέξη Γεωργούλη.

Στο πλατό του «Στούντιο 4» η Βίκυ Σταυροπούλου κλήθηκε να κάνει μία σύντομη, αλλά ξεκάθαρη αναφορά στον καλό της φίλο και συνάδελφο, Αλέξη Γεωργούλη.

Ειδικότερα, κατά τη ροή της συνέντευξης, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος απευθυνόμενος στη Βίκυ Σταυροπούλου υπογράμμισε πως «σε μία εποχή που μετράμε και το ”και” σε κάθε κείμενο που θα ανεβάσουμε στα social media, εσύ τολμάς και ανεβάζεις φωτογραφίες με τον Αλέξη Γεωργούλη, παρόλο που ξέρεις ότι εκκρεμεί μία ιστορία που δεν έχει τελεσιδικήσει. Παίρνεις θέση σε αυτό το γεγονός, δεν σε νοιάζει αν λογοκριθείς».

«Τους ανθρώπους που είναι φίλοι μου τους υπερασπίζομαι πάντα γιατί τους αγαπώ, τους εμπιστεύομαι. Αν υπερασπίζεσαι κάποιον άνθρωπο και ξαφνικά αποδειχτεί ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένοχος, τότε λες: «Ωχ, τι έπαθα, ξεγελάστηκα». Αν δεν έχει αποδειχθεί κι εσύ γνωρίζεις έναν άνθρωπο τόσο καλά που είσαι σχεδόν βέβαιη ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τι θα κάνω θα του γυρίσω την πλάτη;», αποκρίθηκε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

 

«Τόλμησες και το έκανες σε μια εποχή που ξέρεις ότι μπορεί και να κριθείς από αυτό. Και μόνο μια φωτογραφία να ανεβάσεις, χωρίς να γράψεις τίποτα» επισήμανε, κατόπιν, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος προς τη Βίκυ Σταυροπούλου στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

To άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: Τους ανθρώπους που είναι φίλοι μου τους υπερασπίζομαι πάντα γιατί τους αγαπώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button