lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: Ο σύμμαχος Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο πανικός όταν ερωτεύτηκε τον Λευτέρη Σουλτάτο

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε σήμερα (25.05.2023) η Βάσω Λασκαράκη και μίλησε για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και για τον νυν σύντροφό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε ότι η κόρη της Εύα, από το γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τη ρωτάει για τη διαφορετικότητα και περιέγραψε πως αντέδρασε η μικρή όταν εκείνη είχε ένα ατύχημα στο σπίτι.

«Έμαθα ότι διαθέτω μεγάλη υπομονή και αντοχή στην ακινησία, γιατί έπεσα κατεβαίνοντας τη σκάλα, μόνη μου στο σπίτι, πίνοντας ταυτόχρονα νερό. Ήμουν στο σπίτι με την Εύα όταν έπεσα, εκείνη άκουσε ένα μπαμ, πανικοβλήθηκε και γυρνούσε γύρω από τον εαυτό της λέγοντας “Εύα ηρέμησε!”. Έτρεχαν τα δάκρυα από τα μάτια μου από τον πόνο, δεν μπορούσα ούτε να κουνηθώ», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Αναφερόμενη στο χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πώς αυτό επηρέασε τη σχέση τους με την κόρη τους, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το χωρισμό μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε σχέση με την Εύα, με τα λάθη, τα καλά τα κακά μας. Όταν διαφωνούμε με το Γιάννη για κάτι που αφορά την Εύα, πρώτα θα το συζητήσουμε οι δυο μας, θα καταλήξουμε και μετά θα μπει το παιδί στην απόφαση.

Πολλές φορές μπορεί οι απ’ έξω – φίλοι ή δικηγόροι – να σε επηρεάσουν και να σου πρήξουν το κεφάλι, γιατί μπορεί να περνάς χίλια δυο πράγματα. Μετά από ένα χωρισμό πρέπει να διανύσεις όλα τα στάδια, αλλά η πίστα που λέγεται παιδί πρέπει να μένει πάντα εκτός. Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί μέχρι ένα σημείο και έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια, χρειάζεσαι τον άλλο μαζί.

Έχω τον άντρα μου που με στηρίζει και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπο του που τον στηρίζει, αλλά οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι. Το ότι είμαστε σύμμαχοι με το Γιάννη με κάνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια και αυτό κάνει και το παιδί μου να κοιμάται ήσυχο τα βράδια».

Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε, επίσης, ότι όταν ερωτεύτηκε τον Λευτέρη Σουλτάτο την κυρίεψε ο πανικός. Αλλά ο γνωστός σεφ, τη βοήθησε να «ξεμπλοκάρει».

«Στις αρχές της σχέσης μας με τον Λευτέρη, όταν εγώ έπαθα πανικό επειδή ερωτεύτηκα, εκείνος με ταρακούνησε για το τι θέλω τελικά στη ζωή μου. Όταν μπλόκαρα και φοβήθηκα, γιατί πήγαμε να φτιάξουμε οικογένεια έχοντας ήδη οικογένειες, ο Λευτέρης με σόκαρε με τα λόγια του και με άφησε να σκεφτώ. Μου το λέει ακόμη και τώρα, ότι “αν σε άφηνα τότε, μπορεί και να μην ήμασταν μαζί”».

 

Για την Βάσω Λασκαράκη η πρόκληση της μικτής οικογένειας πέτυχε. Όπως είπε και η ίδια, «αξίζει να το προσπαθήσεις όταν έχεις μία δεύτερη ευκαιρία, η οικογένεια είναι θέμα επιλογής».

Η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται σε στάδιο συζητήσεων για την τηλεόραση, ενώ μετά από 9 χρόνια κάνει συζητήσεις και για θέατρο.

«Έκανα δοκιμαστικό για το «5Χ5» στον ΑΝΤ1. Ήθελα πάρα πολύ να δω πως είναι όλο αυτό, ένα δοκιμαστικό για κάτι άλλο που δεν είναι μυθοπλασία. Ήταν ενδιαφέρον και τρομακτικό το δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι, κατάλαβα ταυτόχρονα πως είναι και το ζωντανό πρόγραμμα, αφού σου μιλάνε στο αυτί», είπε.

To άρθρο Βάσω Λασκαράκη: Ο σύμμαχος Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο πανικός όταν ερωτεύτηκε τον Λευτέρη Σουλτάτο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button