Πολιτική

Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ – Πέθανε ο Χάρης Μπελτεγρής, στέλεχος του κόμματος σε ηλικία 40 ετών

Εφυγε από τη ζωή στα 40 του χρόνια ο Χάρης Μπελτεγρής επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με την είδηση να σκορπίζει τη θλίψη.

Τον θάνατο του Χάρη Μπελτεγρή έκανε γνωστό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος τον  χαρακτήρισε ως τον πιο οξυδερκή παίχτη της γενιάς τους και τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση.

Ο Χάρης Μπελτεγρής διετέλεσε γραμματέας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου, στέλεχος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ καθώς και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Βορείων Προαστίων.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Χρηστίδης έγραψε:

«Έχουν περάσει, σχεδόν, 20 χρόνια. Συστήθηκες σε όλους μας, ως Γραμματεας της ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου, αλλά κυρίως ως ο αεικίνητος Χαρης, που ήθελε να ρωτάει και να μαθαίνει, να εξελίσσεται και να είναι ο καλύτερος. Ενα παιδί-θαύμα.

Τι να ξεχωρίσω σε αυτά τα 20 χρόνια; Ποιες στιγμές; Ποιους ανθρώπους; Τις διακοπές στην Κρήτη, στα χρόνια της αθωότητας; τα ραντεβού στον Άγιο Θωμά; Τα ξενύχτια; Τις ομάδες; Το συνέδριο του 07; τη συνδιάσκεψη του 08; τις συζητήσεις για το συνέδριο της Νεολαίας του 13; τα όνειρα μετά την Σαουδικη Αραβια και την Αγγλία; Την Επίδαυρο;Τους αγαπημένους σου πολυτεχνίτες της Θεσσαλονίκης; Τα λόγια σου πριν τις εκλογές του 23;

Ο Χαρης Μπελτεγρης ήταν ο πιο οξυδερκής παίχτης της γενιάς μας. Μπορούσε να πετύχει ότι έβαζε στο μυαλό του, μπορούσε να πείσει όποιον ήθελε, να φτιάξει ομάδες, να κερδίσει μάχες, να μας κοιτάξει με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και μετά να κλείσει την πόρτα και να εξαφανιστεί, ικανοποιημένος για όσα πέτυχε. Και τότε ξεκινούσε να επεξεργάζεται την επόμενη νίκη του, την επόμενη ανατροπή.

Βουνό μου, παιχταρά μου, λιοντάρι, καλύτερε σ´ ευχαριστώ πολύ για όλα.

Καλό ταξίδι εκεί ψηλά».

To άρθρο Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ – Πέθανε ο Χάρης Μπελτεγρής, στέλεχος του κόμματος σε ηλικία 40 ετών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button