lifestyle

«Πήγα να δω τον Γιάννη Ξανθόπουλο τη μέρα που συνέβη το τροχαίο»

«Έχω λίγο καιρό να μιλήσω μαζί του γιατί ήθελα να του δώσω τον χώρο του, να το διαχειριστεί όλο αυτό με το τροχαίο», είπε η Δώρα Παντέλη για τον πρώην συμπαίκτη της στο J2US, Γιάννη Ξανθόπουλο.

Για τον Γιάννη Ξανθόπουλο με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι στο J2US και για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο εναπλάκει ο νεαρός τραγουδιστής, αναφέρθηκε η Δώρα Παντέλη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Ήταν μια κατάσταση για όλους μας στο J2US, όχι μόνο για μένα που ήταν ο παρτενέρ μου, με την οποία σοκαριστήκαμε. Ήταν κάτι από το οποίο την επόμενη ημέρα δεν είχαμε όρεξη για τίποτα.

Με αυτό που έγινε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Δεν ξέραμε εάν έπρεπε να επικοινωνήσουμε με τον Γιάννη» είπε αρχικά η Δώρα Παντέλη.

«Εγώ πήγα και τον είδα τον Γιάννη την ημέρα που συνέβη αυτό. Μιλήσαμε και αποφάσισα να του δώσω τον χώρο του για να το διαχειριστεί γιατί είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση που κανένας από εμάς δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια αυτού του παιδιού. Με την έννοια του να δει πως μπορεί να το διαχειριστεί και τι πρέπει να γίνει» αποκάλυψε στη συνέχεια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button