Πολιτική

Νέα επίθεση Βελόπουλου μετά το σάλο για τις Εκκλησίες το Πάσχα: «Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί»

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη σκιά του ηχηρού μηνύματος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (27.04.24) στο OPEN, ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης παγίδευσε τον Αρχιεπίσκοπο και τον εργαλειοποιεί».

«Στη Βουλή, απλώς επανέλαβα αυτούσια τα λόγια του Αρχιεπισκόπου. Απλώς είπα ότι όποιος ψήφισε τον γάμο ομοφυλοφίλων, καλό θα είναι το Άγιο Πάσχα –για να μην διχάσουμε τους Έλληνες– να μην πάνε στην εκκλησία για ψηφοθηρικούς λόγους», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Σχετικά με το άγριο επεισόδιο στη Βουλή με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης και τον ανεξάρτητο πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, ο κ Βελόπουλος υποστήριξε ότι «υπάρχει επίσημο βίντεο της Βουλής που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξαν  προκλήσεις από τον Γραμμένο προς τον Φλώρο». 

«Πήραν ένα ψευτοδιάλογο που έδωσε ο ίδιος ο θύτης και έκαναν το θύμα – θύτη» είπε μεταξύ άλλων.

To άρθρο Νέα επίθεση Βελόπουλου μετά το σάλο για τις Εκκλησίες το Πάσχα: «Ο Μητσοτάκης παγίδευσε τον Ιερώνυμο και τον εργαλειοποιεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button