Αθλητικά

ΠΑΟΚ: «Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας αξίζουν την προσοχή και έχουν προοπτικές» είπε ο βοηθός του Λουτσέσκου στην Ιταλία

Ο βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, Πάολο Καστορίνα, μίλησε στην πατρίδα του την Ιταλία για τα παιχνίδια Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ στο Conference League, έχοντας αντιμετωπίσει του Βέλγους με τον ΠΑΟΚ και αποθέωσε παράλληλα, τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Καστορίνα ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του για τους Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια, υποστηρίζοντας ότι έχουν ξεχωρίσει φέτος στον ΠΑΟΚ και αξίζουν το ενδιαφέρον των ομάδων του εξωτερικού, που τους έχουν ήδη βάλει στο “μπλοκάκι” τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο βοηθός του Λουτσέσκου ανέφερε τα εξής: «Γι’ αυτά τα παιδιά είναι άλλο πράγμα να λαμβάνουν την αναγνώριση μέσω του ελληνικού πρωταθλήματος, κι άλλο να καταφέρνουν να καθιερώνονται σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπως το Conference League. Εκεί αρχίζουν να γίνονται ενδιαφέροντα προφίλ για άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, και νομίζω ότι έχουν αποδείξει την ποιότητα τους. Όταν ένας Έλληνας αμυντικός, ο Κουλιεράκης, σκοράρει 4-5 ευρωπαϊκά γκολ σε 12 παιχνίδια, κι ο Κωνσταντέλιας βάζει ακόμα πέντε, είναι μια αρχή για να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Αξίζουν την προσοχή που λαμβάνουν, έχουν προοπτικές και τα πάνε πολύ καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα».

To άρθρο ΠΑΟΚ: «Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας αξίζουν την προσοχή και έχουν προοπτικές» είπε ο βοηθός του Λουτσέσκου στην Ιταλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button