Αθλητικά

«Απέρριψε δύο προτάσεις της Σλάβια Πράγας και περιμένει προσφορά από τον Παναθηναϊκό ο Λινγκρ»!


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, 19:33

Ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Όντρεϊ Λινγκρ, όσον αφορά την ενίσχυσή του στον άξονα της μεσαίας γραμμής και στις θέσεις «8» και «10».

Με τα τσεχικά ΜΜΕ να επιβεβαιώνουν το προ ημερών ρεπορτάζ του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) περί δύο αρνητικών απαντήσεων απ’ την πλευρά του 24χρονου μεσοεπιθετικού προς τη Σλάβια Πράγας για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Συμπληρώνοντας πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι «πράσινοι» θα κάνουν επίσημη πρόταση για την αγορά του Λινγκρ (τον οποίο κινήθηκαν να αποκτήσουν και τον περασμένο Ιανουάριο), ξεκινώντας την προσφορά τους απ’ τα 3 εκατ. ευρώ.

Η τσεχική ιστοσελίδα «infotbal.cz», ανέφερε αναλυτικά: «Η Σλάβια προσπάθησε να πείσει τον Λινγκρ να μείνει, όμως πριν από 14 μέρες υπήρξε η πληροφορία πως αρνήθηκε την προσφορά. Η περίπτωσή του είναι δεδομένο πως παρακολουθείται στενά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτόν εδώ και καιρό, ετοιμάζοντας πρόταση για να καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο της υπόθεσης, ο Λινγκρ ήδη έχει απορρίψει δύο προτάσεις της Σλάβια για ανανέωση. Από τον χειμώνα έκανε γνωστό στο κλαμπ πως θέλει να φύγει για το εξωτερικό. Τον Ιανουάριο η Σλάβια δεν του το επέτρεψε. Αρνήθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού ύψους 3 εκ. ευρώ, με τις φήμες να λένε πως είχε τις διπλάσιες απαιτήσεις.

Το καλοκαίρι όμως, η κατάσταση αλλάζει. Κανείς στη Σλάβια δε θέλει να ρισκάρει να χαθεί ο παίκτης χωρίς χρήματα, όπως έγινε με την υπόθεση του Πέτερ Ολαγίνκα (σ.σ. έχει κλείσει από τον Ιανουάριο ως ελεύθερος στον Ερυθρό Αστέρα). Το ερώτημα είναι αν θα περιμένουν να έρθει κάποια καλύτερη πρόταση κι από που μπορεί να είναι αυτή».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, 19:58

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button