Αθλητικά

Αντσελότι: «Θα μείνω στη Ρεάλ Mαδρίτης μέχρι το 2024»

Ο Κάρλο Αντσελότι έβαλε σήμερα (20/5) τέλος σε κάθε αμφιβολία για το άμεσο μέλλον του, λέγοντας ότι θα τιμήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως είναι γνωστό ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας (CBF) Εντνάλντο Ροντρίγκες έχει αποκαλύψει ότι ο Ιταλός προπονητής θα ήταν μια προφανής επιλογή για να καλύψει την κενή θέση στον πάγκο της εθνικής, εάν ήταν διαθέσιμος στο τέλος της ευρωπαϊκής σεζόν.

Μετά την ταπεινωτική ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στον ημιτελικό του Champions League την Τετάρτη (17/5), αυξήθηκαν οι εικασίες ότι η θέση του απειλείται, με τη Ρεάλ έχοντας αποτύχει επίσης να κερδίσει τον τίτλο της LaLiga, με αυτόν να καταλήγει στα…χέρια της Μπαρτσελόνα.

«Όλοι ξέρουν πολύ καλά ποια είναι η κατάστασή μου: Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν του 2024 και θέλω να μείνω», είπε ο Αντσελότι σε συνέντευξη Τύπου, εμφανώς ενοχλημένος όταν ρωτήθηκε ξανά για το ενδιαφέρον της Βραζιλίας.
Όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε αν ο σύλλογος τον είχε διαβεβαιώσει ότι θα παραμείνει, ο Αντσελότι απάντησε κατηγορηματικά: «Ναι!»

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάντως δεν έχει κάνει επίσημη δήλωση για το μέλλον του Αντσελότι. Ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε μια αόριστη απάντηση όταν ρωτήθηκε για τον Αντσελότι μετά τη νίκη της Ρεάλ με 2-1 στον τελικό του Copa del Rey.
Ο Αντσελότι απολύθηκε από τον Πέρεθ το 2015, ένα χρόνο αφότου οδήγησε τη Ρεάλ στον πολυαναμενόμενο 10ο τίτλο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League.

«Θα μπορούσε να ήταν μια καλύτερη σεζόν, αλλά ήταν καλή», είπε ο Αντσελότι όταν ρωτήθηκε πώς θα αξιολογούσε την σεζόν 2022-23.
«Φυσικά, δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη LaLiga, αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος στις άλλες διοργανώσεις και κερδίσαμε τρεις από αυτές».
Ο Κάρλο Αντσελότι αναφερόταν στο Κύπελλο Ισπανίας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων της FIFA και στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

To άρθρο Αντσελότι: «Θα μείνω στη Ρεάλ Mαδρίτης μέχρι το 2024» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button