Πολιτική

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός της μεζονέτας του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι

Προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό παραμένει ο Απόστολος Λύτρας ενώ νέες εξελίξεις σημειώνονται στο οικονομικό σκέλους της υπόθεση του 52χρονου ποινικολόγου.

Σύμφωνα με νέα δεδομένα με δικαστική παρέμβαση ανακόπτεται ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του σπιτιού που έχει ο Απόστολος Λύτρας στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Όπως έγινε γνωστό, στο site, «e-Αuctions» που ανεβαίνουν όλοι οι πλειστηριασμοί αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός εδώ και λίγη ώρα είναι σε αναστολή ο πλειστηριασμός της μεζονέτας του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι γενικά οι πλειστηριασμοί αναστέλλονται μετά από δικαστική απόφαση ή μετά από ασφαλιστικά μέτρα που κάνει ο παλιός ιδιοκτήτης και ζητά από το δικαστήριο λίγο χρόνο ακόμα, προκειμένου να προσπαθήσει να ρυθμίσει τις οφειλές του.

Σύμφωνα με το Live News, η αναστολή πλειστηριασμού χορηγείται υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, οι οποίες έχουν στόχο προφανώς να δοθεί χρόνος στον οφειλέτη είτε για να αποπληρώσει ένα μέρος της οφειλής είτε να το ρυθμίσει.

To άρθρο Ανεστάλη ο πλειστηριασμός της μεζονέτας του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button