lifestyle

Αναστασία Γιούσεφ: Είχα ζήλειες και πολλά προβλήματα από πρώην συντρόφους μου λόγω της εικόνας μου

“Είχα ζήλειες και πολλά προβλήματα από πρώην συντρόφους μου λόγω της εικόνας μου” ομολογεί, επίσης, η Αναστασία Γιούσεφ.

Για την δική της σχέση με τον έρωτα, την εικόνα που περνά προς τον κόσμο αλλά και τις κριτικές που δέχεται κατά καιρούς μίλησε με ειλικρίνεια η Αναστασία Γιούσεφ όταν βρέθηκε καλεσμένη της Δάφνης Καραβοκύρη στο νέο επεισόδιο για το Sex Podcast.

«Έναν καιρό ήμουν πολύ ανοιχτή με τον κόσμο αλλά τελευταία άρχισα να κλείνομαι. Τα τελευταία 2-3 χρόνια υπάρχουν πράγματα που δεν τα μοιράζομαι.

Εισέπραξα πολύ αρνητική κριτική, είχα ακούσει ό,τι μπορείς να φανταστείς αλλά δεν με επηρεάζει» εξομολογήθηκε αρχικά η εντυπωσιακή χορεύτρια.

«Μου αρέσει η εικόνα που έχω χτίσει, αν και διίστανται οι απόψεις στο κοινό. Έχω κόσμο που έρχεται και με αγκαλιάζει αλλά έχω δει και την απαξίωση, ότι: έλα μωρέ, η χορεύτρια, αυτή είναι ξέκ… Αυτό το «χαζούλικο» δεν αρέσει σε πολύ κόσμο».

«Είμαι έντονη ως άνθρωπος και στον χορό και στην κάμερα και με τους φίλους μου. Νιώθω ότι έχω ένα σεξαπίλ, μου βγαίνει αβίαστα. Και είμαι και σεξουαλική στη ζωή μου, δεν μπορώ χωρίς το σεξ, μέχρι δύο ημέρες. Αλλά αυτό το ακραίο που έχει περάσει στο μυαλό κάποιων ανθρώπων δεν ισχύει.

Έχω δοκιμάσει πράγματα όμως, έχω πειραματιστεί από μικρή και κατέληξα ότι μου αρέσουν τα πιο απλά πράγματα, όχι τα εξτρίμ. Συνήθως εγώ πρέπει να είμαι από πάνω».

«Είχα ζήλειες και πολλά προβλήματα από πρώην συντρόφους μου λόγω της εικόνας μου και μερικές σχέσεις τελείωσαν για αυτόν τον λόγο.

Μερικοί δεν με άφηναν να πάω ούτε στον χορό. Πρέπει να αποχωρείς και να μην πιέζεσαι. Σε μία περίπτωση μου πήρε 2μιση χρόνια αλλά έφτασα στο αμήν.

Μου έτυχε ένας τρελός που είχε ντυθεί λιμενικός, ερχόταν κάτω από το σπίτι μου. Έναν άλλο τον είχα πετύχει στην επαρχία, έλεγε στον μαγαζάτορα να μην χορέψω» υπογράμμισε ακόμα, σε άλλο σημείο, η Αναστασία Γιούσεφ.

To άρθρο Αναστασία Γιούσεφ: Είχα ζήλειες και πολλά προβλήματα από πρώην συντρόφους μου λόγω της εικόνας μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button