lifestyle

Αναβλήθηκε η sold out συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κατράκειο λόγω πρόβλεψης βροχοπτώσεων

Μία έκτακτη ανακοίνωση έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος στα stories του στο Instagram, αναφορικά με τη μεγάλη συναυλία που θα έδινε στο Κατράκειο Θέατρο, η οποία ακυρώθηκε.

Η συναυλία είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 4 Ιουλίου, ωστόσο σήμερα Τετάρτη, ανακοινώθηκε η απόφαση πως το live του Νίκου Οικονομόπουλου αναβάλλεται. Ο γνωστός τραγουδιστής θα ερμήνευε τις επιτυχίες του ζωντανά από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, όμως ο καιρός του τα «χάλασε» με αποτέλεσμα η εμφάνισή του να μεταφερθεί για 2 μέρες μετά.

«Λόγω της πρόβλεψης βροχοπτώσεων στην Αττική για αύριο Πέμπτη 4 Ιουλίου, η sold out συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου μεταφέρεται για το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Η ασφάλεια του κοινού είναι θέμα ύψιστης σημασίας για τον Νίκο Οκονομόπουλο και την εταιρεία παραγωγής των συναυλιών του.

Τα εισιτήρια της Πέμπτης ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Οι θεατές που δεν μπορούν να έρθουν στη νέα ημερομηνία θα λάβουν email από την Ticket Services με πληροφορίες για την διαδικασία ακύρωσης των εισιτηρίων και επιστροφής του αντιτίμου», έγραφε η ανακοίνωσε που ανέβασε ο τραγουδιστής στο Instagram.

To άρθρο Αναβλήθηκε η sold out συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κατράκειο λόγω πρόβλεψης βροχοπτώσεων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button