lifestyle

Ανάρτηση στο Instagram με τον Till Lindemann των Rammstein

«Σαν δύο σταγόνες βροχής» μοιάζει ο frontman του γερμανικού ροκ συγκροτήματος Rammstein, Till Lindemann με τον δικό μας Γιώργο Μαζωνάκη και αυτό δεν κρύβεται.

Ο Έλληνας τραγουδιστής που είχε κάνει και το promo για την μεγάλη συναυλία των Rammstein στην Αθήνα, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram όπου αγκαλιάζεται με τον Till Lindemann και η ομοιότητά τους είναι σοκαριστική. Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ χτες (30.05.2024) για να παρακολουθήσει τον «σωσία» του να ερμηνεύει τα θρυλικά κομμάτια «Du hast», «Rosenrot» και «Zeit».

Η εμφάνιση του Έλληνα καλλιτέχνη ήταν η πρώτη που έκανε δημοσίως μετά την δικαστική διαμάχη που έχει με την αδερφή του Βάσω. 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έγραψε στο post του «Ουδέν σχόλιο» στα αγγλικά.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν ακόμη και ίδια απόχρωση στα μαλλιά, πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους θαυμαστές που τους αποθέωσαν στα σχόλια της ανάρτησης.

Το συγκρότημα από τη Γερμανία χάρισε στους Έλληνες φανς του μία μοναδική εμπειρία το βράδυ της Πέμπτης, αφού στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του, επισκέφτηκε την Αθήνα μετά από 14 χρόνια.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button