lifestyle

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανέβασε σπάνια φωτογραφία της μητέρας του μέσα από το χειρουργείο

Για πρώτη φορά βγαίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη μέσα από το χειρουργείο. Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, με αφορμή τα γενέθλιά του που είναι σήμερα (04.06.2024) ανέβασε μία φωτογραφία της αγαπημένης του μητέρας, Αλίκης Βουγιουκλάκη, μέσα από το χειρουργείο πριν 55 χρόνια. Η σταρ της ελληνικής τηλεόρασης απέκτησε τον μονάκριβο γιο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ το 1969.

Μία κοντινή φωτογραφία στο πρόσωπο της Ελληνίδας ηθοποιού και με την ίδια να βρίσκεται να νάρκωση, ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκαλύπτοντας ότι το στιγμιότυπο τραβήχτηκε λίγο πριν ο ίδιος γεννηθεί με καισαρική.

«Η μητέρα μου στις 4 Ιουνίου του 1969 ημέρα της γέννησης μου, στο χειρουργείο λίγο πριν την επέμβαση καισαρικης τομής», έγραψε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην ανάρτησή του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial)

Ο 55χρονος μοιράστηκε επίσης σε story ένα παλαιότερο post που είχε κάνει, στο οποίο παίζει πιάνο συνοδεύοντας το «Νανούρισμα» που τραγουδά η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην επιτυχή ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial)

«Κάποτε μου είχες αφιερώσει αυτό το τραγούδι τώρα στο παίζω στο πιάνο που τόσο πολύ σου άρεσε να με ακούς και εύχομαι να γαληνεύει την ψυχή σου εκεί ψηλά που βρίσκεσαι», είχε γράψει.

To άρθρο Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανέβασε σπάνια φωτογραφία της μητέρας του μέσα από το χειρουργείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button