lifestyle

Αλέξης Γεωργούλης και Βίκυ Σταυροπούλου σε βραδινή έξοδο λίγο πριν την «μάχη» της κάλπης

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και ξεκινήσει η διεξαγωγή των Ευρωεκλογών, ο υποψήφιος Αλέξης Γεωργούλης  βγήκε με την καλή του φίλη Βίκυ Σταυροπούλου το βράδυ του Σαββάτου (08.06.2024).

Από σήμερα νωρίς το πρωί άνοιξαν οι ευρωκάλπες και ο γνωστός ηθοποιός που κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το «Πράσινο Κίνημα» επέλεξε να περάσει ένα ήρεμο βράδυ κάνοντας βόλτα με την Βίκυ Σταυροπούλου. Παρέα τους έκανε και η κόρη της ηθοποιού, Δανάη Μπάρκα, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Γεωργούλης στο προφίλ του στο Instagram.

Οι 2 φίλοι έκαναν βόλτα και βρέθηκαν «τυχαία» όπως ανέφεραν, έξω από ένα ζαχαροπλαστείο. «Φταίμε εμείς τώρα;», είπαν και οι δύο σε βίντεο που ανέβασαν.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Γεωργούλης «άρπαξε» το κινητό της Βίκυς Σταυροπούλου και άρχισε να βγάζει βίντεο τον ίδιο και την ηθοποιό που ήταν μαζί του. Μαζί ήταν αγκαλιά και απολάμβαναν τη βραδινή τους βόλτα στην «καρδιά» του Περιστερίου, περπατώντας στην κεντρική οδό Αιμιλίου Βεάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου έχουν αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην ελληνική τηλεόραση, αφού θεωρούνται από τα καλύτερα τηλεοπτικά ζευγάρια λόγω των ρόλων τους στην επιτυχημένη σειρά «Είσαι το Ταίρι μου».

To άρθρο Αλέξης Γεωργούλης και Βίκυ Σταυροπούλου σε βραδινή έξοδο λίγο πριν την «μάχη» της κάλπης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button