lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χαμός στο Instagram με το διαζύγιο «βόμβα»

«Όλα για το θεαθήναι..», γράφουν στην Αθηνά Οικονομάκου στο Instagram λόγω του ξαφνικού διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, μόλις 2 μήνες μετά την διάψευση των φημών περί χωρισμού.

Σαν βόμβα έσκασε χτες (26.04.2024) το απόγευμα η είδηση του διαζυγίου της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ειδικά μετά τις δηλώσεις τους που διέψευδαν τις φήμες περί κρίσης του γάμου τους, που είχαν κυκλοφορήσει πριν περίπου δυο μήνες. Η ηθοποιός λαμβάνει αρνητικά σχόλια στο Instagram της, από διάφορα άτομα που αναφέρον πως: «Υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο».

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος φαίνεται σαν να είχαν δημιουργήσει την ιδανική οικογένεια. Πετυχημένος γάμος, Ταξίδια, τρυφερές αναρτήσεις, ερωτικές εξομολογήσεις, και δυο παιδιά που ήταν και παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά τους. Η «τέλεια» σχέση τους όμως έληξε αναπάντεχα με το ζευγάρι να έχει προχωρήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.

Μετά την είδηση του χωρισμού τους πολλοί σπεύδουν στα post στον προσωπικό λογαριασμό της ηθοποιού αφήνοντας αιχμηρά σχόλια.

«Α καλά…Και γιατί τα διέψευδαν ότι δεν είναι αυτοί κλπ; Αν χωρίσουν αυτοί που τα έχουν όλα φαντάσου οι υπόλοιποι… και το έπαιζαν ότι είναι το πιο ευτυχισμένο και αγαπημένο ζευγάρι του κόσμου», έγραψε κάποιος στα σχόλια αναφορικά με κάποιες δηλώσεις, με τις οποίες διέψευδαν τις φήμες ότι χωρίζουν.

«Δεν με στεναχώρησαν, δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται. Πρέπει κάτι να γραφτεί. Μάλλον αυτή τη περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό, όπως όλα τα άλλα» είχε απαντήσει η γνωστή ηθοποιός.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button