lifestyle

Αιμίλιος Χειλάκης: Ο Δημήτρης Φιλιππίδης είναι υπέροχο πλάσμα, με θάρρος, χωρίς θράσος 

Το σπίτι του στα Κύθηρα το αποκαλεί «Μέγαρο Μαξίμου» από τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου και εκεί πέρασαν ένα μεγάλο μέρος του χειμώνα τους, η σχέση του με την τηλεόραση και ο Δημήτρης Φιλιππίδης. Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε σήμερα (29.05.2024) στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Πριν από μερικές μέρες, ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου, βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς έχασε για πολύ λίγο το θεατρικό βραβείο Χορν. Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τον νεαρό ηθοποιό.

«Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένας ηθοποιός ο οποίος θα αποδείξει εν καιρώ τη σπουδαιότητά του, έχει θάρρος χωρίς θράσος, ακούει τα πάντα», είπε.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε ότι δεν του αρέσει πολύ να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση ή το σινεμά. «Προσπαθώ πάντα να κάνω αυτό που με βασανίζει ωραία. Η κάμερα δεν με βασανίζει ωραία. Δεν είναι δουλειά για τον ηθοποιό η κάμερα, είναι για τον σκηνοθέτη, για τον μοντέρ.

Ο ηθοποιός πρέπει να κάνει πολύ υπομονή κι εγώ δεν έχω. Πολλές φορές βλέπω τις ταινίες μου ή τα σίριαλ και δεν μου αρέσω. Κάνω κριτική στον εαυτό μου και αυστηρή. Εγώ σαν τελειομανής που είμαι, δεν είμαι ευχαριστημένος», είπε.

  

  

Μιλώντας για την επιλογή του, μαζί με τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου να μείνουν πολλούς μήνες στα Κύθηρα, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Έλειψα τόσα πολλά χρόνια γιατί δεν προλάβαινα. Ήθελα ποιοτικό χρόνο, είναι από τα πρώτα μου δεδομένα. Πέρσι με την Αθηνά δεν δουλέψαμε και είμασταν στα Κύθηρα και ηρεμήσαμε.

Η Αθηνά έμεινε 9 μήνες κι εγώ για 7 μήνες. Έχουμε ένα μικρό σπιτάκι στον Μηλοπόταμο και το λέω “Μέγαρο Μαξίμου”. Το μεγαλύτερο δώρο που κάναμε στον εαυτό μας. Δεν υπάρχει αυτή αναζωογόνηση. Ηρεμήσαμε, είδαμε τις αξίες που έχει η ζωή. Είμαι 54 χρονών, έχουμε ακόμα 15 χρόνια ποιοτικής ζωής, μετά αρχίζουν οι δυσκολίες, το σώμα δεν ακολουθεί, έχει μια άλλη διαδικασία, θέλουμε αυτά τα 15-20 χρόνια ποιοτικής ζωής, να κάνουμε τις βόλτες μας, να ασκηθούμε, να τα περάσουμε πιο ήρεμα. Για αυτό το “εμείς” που χρησιμοποιώ, τα τελευταία 20 χρόνια παντρεύτηκα (…)

  

    

Είχαμε προγραμματίσει από πάρα πολύ καιρό αυτήν την έξοδο από την καθημερινότητα και την τριβή της δουλειάς. Το είχαμε προγραμματίσει 2 χρόνια πριν, το κάναμε και επιστρέψαμε και δουλεύουμε κανονικά. Ο χειμώνας εκεί ήταν υπέροχος. Οι δυο μας ήμασταν και άλλες πέντε οικογένειες στο χωριό. Ξέραμε πού είναι ο ένας και ο άλλος. Αυτή είναι η ποιότητα ζωής. Γυρίσαμε στην Αθήνα και κάναμε μία ώρα στον Κηφισό. Λες “γιατί το ξανακάνω αυτό;”».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε και γιατί «τσακώνεται» με φίλους του ηθοποιούς. «Παιδιά δεν κάναμε με την Αθηνά και παιδιά μας είναι οι φίλοι μας, οι δουλειές μας και εμείς. Γίναμε τα παιδιά που δεν κάναμε. Είμαστε επαγγελματίες που βγάζουμε κάποια λεφτά που καλύτερα να τα φάμε με τους φίλους, παρά να τα αποθηκεύουμε και δεν θα τα χαρούμε κιόλας.

  

Είναι μεγάλη μας χαρά αυτά τα τραπέζια. Πλακωνόμαστε με τον Μπέζο και τον Κυριακίδη ποιος θα πληρώσει. Τα παιδιά είναι νέα, μόλις 5 χρόνια επαγγελματίες, είναι καλύτερα να τους κεράσεις…», είπε.

To άρθρο Αιμίλιος Χειλάκης: Ο Δημήτρης Φιλιππίδης είναι υπέροχο πλάσμα, με θάρρος, χωρίς θράσος  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button