lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία με τη φανέλα του Μπρούνο Τσερέλα που φούντωσε τις φήμες για τη σχέση τους

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα βρίσκονται στην Ιταλία και μια φωτογραφία της ηθοποιού, ήρθε να ρίξει νερό στο μύλο των συζητήσεων, για τη σχέση της, με τον Ιταλό μπασκετμπολίστα.

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει τις φήμες και τα δημοσιεύματα για τη σχέση της, με τον Μπρούνο Τσερέλα. Μια σειρά από φωτογραφίες και αναρτήσεις της μάλιστα, δείχνουν ότι οι σχετικές αναφορές, έχουν πιθανότατα βάση. Η Ελληνίδα ηθοποιός και ο Ιταλός μπασκετμπολίστας, βρέθηκαν ξανά μαζί στη γειτονική χώρα, με το χαμόγελο στο πρόσωπο της Αθηνάς Οικονομάκου να μαρτυρά την ευτυχία της.

Το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε ένα στιγμιότυπο μέσω Instagram story στο οποίο ποζάρει ευδιάθετη, μέσα από ένα γήπεδο μπάσκετ. Την προσοχή τραβάει η μπασκετική φανέλα που φοράει με το όνομα του Μπρούνο Τσερέλα, για χάρη του οποίου όπως φαίνεται ταξίδεψε στην Ιταλία.

Ο Τσερέλα παίζει σε ομάδα της β’ εθνικής της Ιταλίας, ενώ είναι και ιδιοκτήτης εταιρείας real estate. Επιπλέον, είναι συνιδιοκτήτης σε προπονητικό κέντρο. Το τελευταίο διάστημα, λέγεται πως μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Αθηνά Οικονομάκου.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, η ηθοποιός έκανε για πρώτη φορά ανάρτηση με τον μπασκετμπολίστα. Ο Μπρούνο Τσερέλα φωτογραφήθηκε με φίλο του, με γυρισμένες τις πλάτες τους. Ο Τομάσο Μαρίνο, που έκανε τη δημοσίευση, ανέφερε και το όνομα της Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία μέσα από το δικό της προφίλ, αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο των δύο ανδρών, σε story.

Στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 προβλήθηκε στις αρχές Ιουνίου, ένα βίντεο από τη συναυλία των Coldplay, όπου και είχε βρεθεί η Αθηνά Οικονομάκου. Δίπλα της φαίνεται ένας άνδρας, του οποίου όμως τα χαρακτηριστικά δεν είναι ξεκάθαρα. Το ρεπορτάζ ανέφερε πως επρόκειτο για τον Μπρούνο Τσερέλα.

Σε κάθε περίπτωση Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα δείχνουν να περνούν υπέροχα το φετινό καλοκαίρι, με τις φωτογραφίες και τις αναρτήσεις τους, να προκαλούν συζητήσεις στα social media και όχι μόνο.

To άρθρο Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία με τη φανέλα του Μπρούνο Τσερέλα που φούντωσε τις φήμες για τη σχέση τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button