Αθλητικά

Ολυμπιακός: Η θερμή αγκαλιά του Μπαρτζώκα με τον Μεντιλίμπαρ μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρακολούθησε από κοντά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα και την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός βρέθηκε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, προκειμένου να στηρίξει την ποδοσφαιρική ομάδα στον ιστορικό αγώνα με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ορισμένοι παίκτες του πανηγύρισαν από κοντά την τεράστια πρόκριση στον τελικό του Conference League, ενώ ο Έλληνας προπονητής είχε ένα θερμό τετ α τετ μετά το φινάλε του αγώνα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Βάσκο προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον οποίο αγκαλιάστηκε μετά τη νίκη των ερυθρολεύκων επί της αγγλικής ομάδας.

To άρθρο Ολυμπιακός: Η θερμή αγκαλιά του Μπαρτζώκα με τον Μεντιλίμπαρ μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button