lifestyle

Single και στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου – Η αλλαγή στο προφίλ της μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Ένα «refresh» έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου, μετά την είδηση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο προχτές (26.04.2024). Η γνωστή ηθοποιός έκανε μία αλλαγή στον λογαριασμό της στο Instagram, την οποία οι ακόλουθοί της παρατήρησαν και θέλησαν να σχολιάσουν. 

Παρά το ότι το ζευγάρι πριν 2 μήνες διέψευδε τα δημοσιεύματα που τους ήθελε να χωρίσουν, τελικά οι φήμες βγήκαν αληθινές, όμως κανείς από τους 2 δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση ή δήλωση.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκανε ιδιωτικό τον λογαριασμό του στο Instagram σε μία προσπάθειά του να αποφύγει το κύμα των αντιδράσεων που προκλήθηκε από την είδηση. Η Αθηνά Οικονομάκου με τη σειρά της αποφάσισε να αφαιρέσει το όνομά του από το προφίλ της. 

Μέχρι και χθες Σάββατο, μια μέρα δηλαδή μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, η Αθηνά Οικονομάκου έγραφε στο βιογραφικό του προφίλ της στο Instagram πως είναι η σύζυγος του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Αυτή η πληροφορία όμως, από σήμερα Κυριακή έχει εξαφανιστεί από το προφίλ της ηθοποιού.

To άρθρο Single και στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου – Η αλλαγή στο προφίλ της μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button