Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός εάν κάνει το απόλυτο σηκώνει το πρωτάθλημα – Το πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League μέχρι το φινάλε

Η 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League έβαλε…. φωτιά στην υπόθεση «τίτλος». Αυτό είναι το πρόγραμμα του μίνι πρωταθλήματος, μέχρι την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή, με τον Ολυμπιακό να σηκώνει την κούπα, εάν κάνει το 3/3!

Το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2 έβαλε σε νέα βάση την υπόθεση «τίτλος» στη φετινή Super League. Με παιχνίδι λιγότερο από την Ένωση (75 β.), ο «δικέφαλος του Βορρά» πλησίασε την πρωτοπόρο στους 4 βαθμούς.

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη στη Λεωφόρο και πλέον έχει ακόμα λιγότερες μαθηματικές ελπίδες για την κούπα, έχοντας 71 βαθμούς, όπως και ο ΠΑΟΚ, αλλά μόλις δυο ματς να δώσει.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Λαμία με 4-1 στο «Καραϊσκάκης» και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του. Οι Πειραιώτες έφτασαν τους 70 βαθμούς και γνωρίζουν πως σε περίπτωση που πάρουν το «τρίποντο» στα παιχνίδια που έχουν μείνει (κατά σειρά, ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός)) τότε θα σηκώσουν τον τίτλο.

Θυμίζουμε ότι η πρόκριση του Ολυμπιακού στους “4” του Conference League έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα, με τη διοργανώτρια αρχή να προχωρά σε μετάθεση της 9ης και 10ης αγωνιστικής κατά μία εβδομάδα.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ
Ολυμπιακός – Λαμία 3-1
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2
Παναθηναϊκός – Άρης 0-1

Η βαθμολογία των πλέι οφ (8η αγωνιστική)
ΑΕΚ 75
2.ΠΑΟΚ 71
Παναθηναϊκός 71
Ολυμπιακός 70
Αρης 52
Λαμία 35

* ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ματς λιγότερο

Το πρόγραμμα των πλέι οφ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος

Κυριακή 12 Μαΐου (Εξ αναβολής 5η αγωνιστική)
20:00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Τετάρτη 15 Μαΐου (9η αγωνιστική)
20:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ
20:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
20:00 Λαμία – Άρης

Κυριακή 19 Μαΐου (10η αγωνιστική)
20:00 ΑΕΚ – Λαμία
20:00 Άρης – ΠΑΟΚ
20:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Playoffs και Playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

To άρθρο Ο Ολυμπιακός εάν κάνει το απόλυτο σηκώνει το πρωτάθλημα – Το πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League μέχρι το φινάλε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button