lifestyle

Ήβη Αδάμου: «Ο Μιχάλης Κουϊνέλης έχει μεγάλη ευλογία από τον Θεό να γράφει τραγούδια»

«Ταιριάξαμε πολύ καλλιτεχνικά, πέρα από το προσωπικό», είπε η Ήβη Αδάμου για τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σήμερα (21.05.2024) και εκτός από το να ερμηνεύσει κάποιες από τις επιτυχίες της, μίλησε για την καριέρα της, τον άντρα της ζωής της, Μιχάλη Κουϊνέλη και την κορούλα τους Ανατολή – Νεφέλη.

Tο τραγούδι «Είπες» είναι στην πρώτη θέση στα trends του Youtube φθάνοντας τις 2.500.000 προβολές. Με την Ήβη Αδάμου να σχολιάζει: «Ο κόσμος είναι που κάνει τα τραγούδια».

Το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού κυκλοφόρησε μόλις πριν 1 μήνα και έχει σαρώσει στα ελληνικά charts.

Η Ήβη Αδάμου επίσης μίλησε για τις τρεις sold out που πραγματοποίησε στην Τουρκία τονίζοντας πόσο εγκάρδια την καλοδέχθηκαν και την «αγκάλιασαν».

Για τον Μιχάλη Κουϊνέλη με τον οποίο είναι μαζί 12 χρόνια, η τραγουδίστρια είπε: «Ταιριάξαμε πολύ καλλιτεχνικά, πέρα από το προσωπικό. Ο Θεός του έδωσε μεγάλη ευλογία να γράφει τέτοια τραγούδια. Χαίρομαι που βρέθηκα κι εγώ τυχαία στον δρόμο του και ταιριάξαμε απόλυτα, πιστεύω».

Η κόρη τους είναι ήδη 6 ετών και όλοι μαζί μένουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη ζώντας όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

To άρθρο Ήβη Αδάμου: «Ο Μιχάλης Κουϊνέλης έχει μεγάλη ευλογία από τον Θεό να γράφει τραγούδια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button