Αθλητικά

Ο Ματίας Αλμέιδα κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει δίωξη στον Ματίας Αλμέιδα, για όσα έγιναν αμέσως μετά το τέλος του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και ο Αργεντινός τεχνικός κινδυνεύει να χάσει το… maτch point ντέρμπι της Ένωσης με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ κινδυνεύει να πάει στο κρίσιμο ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού -που ίσως κρίνει και το φετινό τίτλο στη Super League– χωρίς να έχει τον Ματίας Αλμέιδα στην άκρη του πάγκου της.

Ο αθλητικός εισαγγελέας δεν συμπεριέλαβε τον Αργεντινό προπονητή στις κλήσεις του για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στον τεχνικός της ΑΕΚ, όμως, αναμένεται να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, με χρήση του βίντεο.

Θυμίζ0ουμε πως ο Αργεντινός τεχνικός έχασε την ψυχραιμία του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ενεπλάκη σε σοβαρό επεισόδιο, πριν τη φυσούνα του γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Εάν τελικά ασκηθεί δίωξη στον Ματίας Αλμέιδα, τότε αφού απολογηθεί κινδυνεύει με τιμωρία και απουσία από τον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League

To άρθρο Ο Ματίας Αλμέιδα κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button