Αθλητικά

Μπαρτζώκας μετά το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Μετά το τέλος του Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ τόνισε πως χρειάζεται ανάλογη απόδοση και στα επόμενα ματς για να έχει αξία αυτή η νίκη.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 77-75 στη Βαρκελώνη, έκανε το πολυπόθητο “μπρέικ” και μπήκε σε θέση οδηγού στον δρόμο για το Final Four της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να προσεγγίσουν και τα άλλα ματς με τον ίδιο τρόπο, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει και τα προβλήματα που είχε στη σειρά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

 Για το ματς: “Ήμασταν μπροστά στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η Μπαρτσελόνα έχει παίκτες με ταλέντο και προσωπικότητα που θα μπορούσαν να βάλουν σημαντικά καλάθια και να πάρουν το ματς. Παίξαμε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο χωρίς τον Γουόκαπ που φορτώθηκε με φάουλ, είχαμε προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του ματς, όμως τα ξεπεράσαμε και φτάσαμε στη νίκη”.

Για τη συνέχεια της σειράς: “Κάθε παιχνίδι στα playoffs είναι σημαντικό. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ καλή ομάδα γεμάτη ταλέντο, πρέπει να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και να πούμε ότι η σειρά είναι 0-0”.

 

To άρθρο Μπαρτζώκας μετά το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button