lifestyle

Έρευνα του Rolling Stone «καίει» τον Puff Daddy: Ήταν βίαιος από φοιτητής, φέρεται να χτύπησε κοπέλα του στο κολέγιο με ζώνη

Ιστορικό βίας φέρεται να έχει ο ράπερ Sean «Diddy» Combs, ο διάσημος Puff Daddy, το οποίο χρονολογείται από το κολέγιο, καθώς πηγές ισχυρίζονται ότι χτύπησε την τότε κοπέλα του με ζώνη μπροστά σε άλλους φοιτητές.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο από το 2016 με τον διάσημο ράπερ Sean «Diddy» Combs γνωστό και ως Puff Daddy, να χτυπάει με απίστευτη σκληρότητα την τότε σύντροφό του Cassie Ventura σε ένα διάδρομο ξενοδοχείου.

Φαίνεται ότι η βίαιη συμπεριφορά του ράπερ χρονολογείται από τα φοιτητικά του χρόνια.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Rolling Stone ότι ο ράπερ Sean «Diddy» Combs φέρεται να ήταν «απίστευτα θυμωμένος» και να «ούρλιαζε με όλη του τη δύναμη» κατά τη διάρκεια του περιστατικού στο πανεπιστήμιο Χάουαρντ στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

«[Της] χτύπησε τον πισινό – πραγματικά της χτύπησε τον πισινό», υποστήριξε η πηγή, η οποία επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της λόγω της ευαίσθητης φύσης των όσων συνέβησαν.

Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι ο Combs χρησιμοποίησε τη ζώνη για να χτυπήσει τη φίλη του «παντού», γεγονός που έκανε τη νεαρή γυναίκα να ξεσπάσει σε κλάματα. «Προσπαθούσε να υπερασπιστεί λίγο τον εαυτό της. Έκλαιγε», αφηγήθηκε η πηγή. «Και του λέγαμε: “Φύγε από πάνω της”. Φωνάζαμε γι’ αυτήν».

Ένα άλλο άτομο, η οποία ήταν επίσης φοιτήτρια εκείνη την εποχή, θυμήθηκε τον Combs να φωνάζει και να ακούει άλλες γυναίκες να ειδοποιούν πανικόβλητους ανθρώπους για το περιστατικό. «Ο Puff είναι εδώ έξω και φέρεται σαν τρελός. Τη χτυπάει», ισχυρίστηκε ο αυτόπτης μάρτυρας ότι έλεγαν συμφοιτητές του.

Σύμφωνα με την έρευνα του Rolling Stone, διάρκειας 6 μηνών, ο Combs είχε αρχίσει να αποκτά τη φήμη ότι ήταν λίγο οξύθυμος στην πανεπιστημιούπολη πριν από το μεγάλο καβγά με την τότε κοπέλα του. Ο κόσμος φέρεται να είχε δει τον ράπερ να προσπαθεί να εκφοβίσει τη νεαρή γυναίκα, καθώς φέρεται να εμφανίστηκε στο μάθημα των αγγλικών της για να την πείσει να κάνει κοπάνα.

«Πεταγόταν [όταν εμφανιζόταν ο Combs]», θυμήθηκε στο περιοδικό ένας μαθητής, ο οποίος καθόταν δίπλα στη γυναίκα. «Ο Combs είχε ένα περίεργο θέμα με τον έλεγχο. Ένιωσα ότι ήταν φοβισμένη».

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Μια άλλη πρώην φοιτήτρια θυμήθηκε ότι ένιωσε την οργή του ράπερ όταν διαμαρτυρήθηκε για το ότι της πήρε τη σειρά σε ουρά σε καφετέρια κι εκείνος φέρεται να «ξέφυγε».

Μια συμφοιτήτρια ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Combs την έκανε κάποτε να νιώσει άβολα όταν της «χάιδευε» την πλάτη χωρίς τη συγκατάθεσή της και την ρώτησε αν ήθελε να γνωρίσει κάποιον φίλο του. Μια άλλη πρώην φοιτήτρια θυμάται τον Combs να «ξεφεύγει» και να της φωνάζει απλώς επειδή διαμαρτυρήθηκε που της πήρε την σειρά σε καφετερια.

Ο δικηγόρος του μεγιστάνα της μουσικής δήλωσε στο Rolling Stone σχετικά:

«Ο κ. Combs δεν μπορεί να σχολιάσει διευθετημένες δικαστικές υποθέσεις, δεν θα σχολιάσει εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις και δεν μπορεί να ασχοληθεί με κάθε ισχυρισμό που συλλέγει ο Τύπος από οποιαδήποτε πηγή, όσο αναξιόπιστη κι αν είναι».

Ο Combs άρχισε να φοιτά στο Πανεπιστήμιο του Χάουαρντ το φθινόπωρο του 1987, αλλά σταμάτησε στο δεύτερο έτος σπουδών του. 

Σύμφωνα με δύο αγωγές και πηγές, η φερόμενη βία του Combs προς τις γυναίκες ήταν ένα μοτίβο που τον ακολουθούσε σε όλη του τη ζωή.

Ο πρώην πρόεδρος της δισκογραφικής εταιρείας Bad Boy, Kirk Burrowes λέει ότι είδε κάποτε τον Combs να επιτίθεται σε μια γυναίκα το 1994. Αυτός και ένας άλλος πρώην υπάλληλος λένε στην ιστοσελίδα ότι χρειάστηκε να ξεκολλήσουν τον Combs από τη γυναίκα αφού άκουσαν κραυγές και τον ήχο από γυαλιά που έσπαγαν. Η γυναίκα αρνήθηκε το αίτημα του Rolling Stone για σχόλιο.

Η μάνατζερ Felicia Newsome λέει ότι κάποτε συγκράτησε τον Combs όταν ήταν έτοιμος να «σπάσει στο ξύλο κορίτσι» μετά από έναν καυγά που ξέσπασε μεταξύ δύο γυναικών για τον ράπερ Christopher Wallace, γνωστό και ως Notorious B.I.G. «Τον κρατάω από τη μέση του και του λέω: “Πρέπει να ηρεμήσεις» θυμάται η ίδια.

Η σχέση του Combs με τη μακροχρόνια σύντροφό του, Kim Porter, η οποία πέθανε από λοβώδη πνευμονία το 2018, ήταν ταραχώδης, σύμφωνα με δύο πηγές, οι οποίες υποστηρίζουν ότι ο Combs την κακοποιούσε σωματικά.

«Θυμάμαι ότι η Κιμ συνήθιζε να περνάει πολλά», λέει στο Rolling Stone ο ράπερ Μαρκ Κάρι.

«Αν ζούσες γύρω τους, έβλεπες την τοξική σχέση».

To άρθρο Έρευνα του Rolling Stone «καίει» τον Puff Daddy: Ήταν βίαιος από φοιτητής, φέρεται να χτύπησε κοπέλα του στο κολέγιο με ζώνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button