Πολιτική

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Χειμάρρα για την εκλογή του Φρέντι Μπελέρη – Το μήνυμά του μέσα από τη φυλακή

Με καπνογόνα και έξαλλους πανηγυρισμούς υποδέχθηκαν στη Χειμάρρα την είδηση ότι ο φυλακισμένος και εκλεγμένος δήμαρχος Φρέντι Μπελέρης, εκλέγεται Ευρωβουλευτής, με βάση τα αποτελέσματα που έχουν βγει μέχρι τώρα για τις Ευρωεκλογές.

Η εκλογή του Φρέντι Μπελέρη στις Ευρωεκλογές σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τον ίδιο αλλά και για τη Χειμάρρα καθώς, ως Ευρωβουλευτής πλέον πρέπει να αποφυλακιστεί.

Το ζήτημα που έχει προκύψει με την Αλβανία του Ράμα, γίνεται πλέον ευρωπαϊκό μετά την εκλογή του Φρέντι Μπελέρη στις Ευρωεκλογές και οι εξελίξεις, αναμένεται να είναι ραγδαίες.

Ο ίδιος ο Φρέντι Μπελέρης, μέσα από τη φυλακή, έστειλε το δικό του μήνυμα για την εκλογή του:

«Όλους αυτούς τους μήνες που έδινε δύναμη η πίστη μου ότι το φως κερδίζει το σκοτάδι. Δώσαμε αγώνα για τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Ο αγώνας δόθηκε με αντίξοες συνθήκες και κερδήθηκε. Θελω να ευχαριστήσω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που με τίμησαν με την ψήφο τους».

Ο Φρέντι Μπελέρης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη «που με τίμησε να είμαι υποψήφιος. Ως ευρωβουλευτής θα εργαστώ σκληρά για να είμαι χρήσιμος στην παράταξή μου και πάνω από όλα στην πατρίδα μας».

To άρθρο Έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Χειμάρρα για την εκλογή του Φρέντι Μπελέρη – Το μήνυμά του μέσα από τη φυλακή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button