Πολιτική

Νέο μήνυμα Μητσοτάκη για τις ευρωεκλογές: «Όχι σε επιπόλαιη ψήφο και αποχή – Δικαίωση για το μπλόκο στους Σπαρτιάτες»

Χαρακτήρα εθνικών εκλογών δίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη μάχη των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου με νέο μήνυμά του μέσα από από την καθιερωμένη κυριακάτικη ανασκόπηση.

«Η ψήφος των ευρωεκλογών δεν μπορεί να είναι ψήφος αψήφιστη και επιπόλαιη αλλά ψήφος ευθύνης, πραγματικής προόδου και δημοκρατικής εγρήγορσης. Η αποχή δεν είναι απάντηση», τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός κάνει λόγο για «δικαίωση» όσον αφορά στο «μπλόκο» του Άρειου Πάγου για τη συμμετοχή των «Σπαρτιατών» στις ευρωεκλογές, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη στάση της αντιπολίτευσης.

 

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί αυτό επιτεύχθηκε μέσα από τις νομοθετικές ρυθμίσεις τις οποίες εμείς ψηφίσαμε και τα υπομνήματα που καταθέσαμε. Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια όπως κάνουν δυστυχώς κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

To άρθρο Νέο μήνυμα Μητσοτάκη για τις ευρωεκλογές: «Όχι σε επιπόλαιη ψήφο και αποχή – Δικαίωση για το μπλόκο στους Σπαρτιάτες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button