lifestyle

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Ο Μπρους Γουίλις είναι τεράστιος σταρ

«Πιστεύω ότι είναι φανταστικός», δήλωσε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) για τον ηθοποιό και συμπρωταγωνιστή του στη σειρά ταινιών «Οι Αναλώσιμοι» Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), σχολιάζοντας την αποχώρησή του από την υποκριτική λόγω άνοιας.

Μιλώντας σε συνέντευξή του στο CinemaBlend, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είπε για τον Μπρους Γουίλις ότι «είναι… τεράστιος, τεράστιος σταρ. Και πιστεύω πως θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν μεγάλο, μεγάλο σταρ και έναν ευγενικό άνθρωπο».

Ο Terminator σημείωσε ότι κατανοεί την επιλογή του Μπρους Γουίλις να αποσυρθεί «υπό τις συνθήκες που επικρατούν, όσον αφορά την υγεία του» αλλά πρόσθεσε ότι «σε γενικές γραμμές, ξέρετε, ποτέ δεν αποσυρόμαστε πραγματικά. Οι ήρωες δράσης, επανέρχονται».

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του διάσημου πρωταγωνιστή Έμα Χέμινγκ Γουίλις (Emma Heming Willis) αποκάλυψε τον Φεβρουάριο ότι ο Μπρους διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια λέγοντας ότι η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί από τότε που η οικογένειά του μοιράστηκε για πρώτη φορά, 11 μήνες πριν, το τέλος της υποκριτικής του καριέρας αφού διαγνώστηκε με αφασία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Ο Μπρους Γουίλις είναι τεράστιος σταρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button