lifestyle

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για τον χωρισμό του – «Δεν αφορά κανέναν το πως προχωρά κάποιος τη ζωή του»

Μία νέα σχετική ανάρτηση μετά το χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, έκανε ο Άρης Σοϊλέδης εμφανώς ενοχλημένος. «Θέλω να σταματήσει όλο αυτό», έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την είδηση «βόμβα» για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο πρώην παίκτης του Survivor, ανέβασε σήμερα Μ. Πέμπτη (02.05.204) ένα story στο Instagram σχετικά με τα δημοσιεύματα και τα όσα έχουν ακουστεί για τη σχέση του ζευγαριού.

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες, θέλω να τοποθετηθώ, όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μία εικόνα για την ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media.

Δεν αφορά κανέναν το αν, το πως και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του, πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί επηρεάζει και στιγματίζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ», ήταν το μήνυμα του Άρη Σοϊλέδη.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά αποφάσισαν να πάρουν χωριστούν δρόμους έπειτα από 7 χρόνια σχέσης, ενώ σκόπευαν να παντρευτούν φέτος το Φθινόπωρο.

To άρθρο Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για τον χωρισμό του – «Δεν αφορά κανέναν το πως προχωρά κάποιος τη ζωή του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button