lifestyle

Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη όπως παλιά: Αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους Άντζελα Δημητρίου:

Τέλος στη (δημόσια σε κάποιες περιπτώσεις) διαμάχη τους φαίνεται ότι αποφάσισαν να βάλουν η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη. Και αυτό αφορά και στον σύζυγό της δεύτερης, Φώτη Λώση.

Η Άντζελα Δημητρίου είχε η ίδια αποκαλύψει, σε συνέντευξή της, πράγματα που την πείραξαν στη συμπεριφορά που είχε απέναντί της κυρίως ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης. Έτσι, οι σχέσεις της και με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, πέρασαν μεγάλη κρίση.

Στο διάστημα της κρίσης, όμως, έφυγε από τη ζωή η μητέρα της τραγουδίστριας, στην οποία είχαν αδυναμία και οι δυο, ενώ υπάρχει και η κόρη της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, στην οποία η «λαίδη» έχει επίσης μεγάλη αδυναμία.

Πριν από μερικές μέρες, η Άντζελα Δημητρίου ανέβασε βίντεο με την εγγονή της στις κούνιες και είχε γράψει στη λεζάντα πως «το αίμα νερό δεν γίνεται, κι αν γίνεται, δεν πίνεται».

Σήμερα (11.06.2024) το ότι οι σχέσεις της Άντζελας Δημητρίου με την Όλγα Κιουρτσάκη έχουν αποκατασταθεί, το αποκάλυψε η Βιβή Μπουγιούρα, δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση στο Happy Day.

«Ευτυχώς το κλίμα ανάμεσά τους έχει αποκατασταθεί πλήρως. Η σχέσεις τους πια είναι πάρα πολύ καλές. Οποιαδήποτε παρεξήγηση ανήκει πλέον στο παρελθόν, οπότε είναι όλα μια χαρά.

Ο Φώτης Λώσης δεν ανέλαβε μάνατζερ της Άντζελας Δημητρίου, δουλεύει σε μια άλλη επιχείρηση.

  

Η ψυχολογική κατάσταση της Άντζελας Δημητρίου δεν της επέτρεψε να συνεχίσει τις συνεργασίες της τη φετινή σεζόν», είπε η δικηγόρος Αλεξάνδρα Μακρή.

To άρθρο Άντζελα Δημητρίου και Όλγα Κιουρτσάκη όπως παλιά: Αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους Άντζελα Δημητρίου: δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button