lifestyle

Άντζελα Δημητρίου: Η συμφιλίωση με την κόρη της και ο καταλυτικός ρόλος της εγγονής της

Η Άντζελα Δημητρίου εδώ και καιρό είχε έρθει σε μεγάλη ρήξη με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, ωστόσο οι σχέσεις των δυο γυναικών έχουν αποκατασταθεί, χάρη στην εγγονή της γνωστής τραγουδίστριας.

Η Άντζελα Δημητρίου πέρασε ένα αρκετά δύσκολο διάστημα, καθώς ορισμένα δυσάρεστα γεγονότα της χτύπησαν την πόρτα.

Πρώτα ο θάνατος της μητέρας της και στη συνέχεια οι άσχημες σχέσεις της ίδιας με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, καθώς και τον γαμπρό της Φώτη Λώση, είχαν ως αποτέλεσμα τα πράγματα στη ζωή της αγαπημένης τραγουδίστριας να μην είναι καλά.

Ωστόσο η κατάσταση έχει πάρει πλέον άλλη τροπή, καθώς όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» οι δυο γυναίκες έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους, ενώ καλή είναι και η επικοινωνία της ίδιας με τον γαμπρό της.

Η αιτία για να «πέσουν« οι γέφυρες έπαιξε η μικρή εγγονή της Άντζελας Δημητρίου, για την οποία η ίδια τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία.

Μάλιστα πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Άντζελα Δημητρίου ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία έγραψε «Η δύναμη της ζωής μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό η μικρή εγγονή της Άντζελας Δημητρίου θα βαπτιστεί τους καλοκαιρινούς μήνες του 2024, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το όνομα που θα πάρει.

 

 

 

To άρθρο Άντζελα Δημητρίου: Η συμφιλίωση με την κόρη της και ο καταλυτικός ρόλος της εγγονής της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button