Ομορφιά

Άντζελα Δημητρίου για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση: «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη»

Συντετριμμένη είναι η Άντζελα Δημητρίου από τον θάνατο του πρώην συντρόφου της, Στηβ Κακέτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του, αλλά και όλους όσοι βρίσκονταν κοντά του.

Η Άντζελα Δημητρίου, το πρωί της Παρασκευής θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instargram που συγκινεί.

«Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου.

Η Άντζελα Δημήτριου ήταν μια γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή του με τα πρωτοσέλιδα της εποχής να μιλούν για έναν σαρωτικό έρωτα.

«Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. (…) Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο Στηβ Κακέτσης.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button