lifestyle

«Άναψε» η Χάιντι Κλουμ με τις καυτερές φτερούγες κοτόπουλου κι έμεινε μόνο με το κόκκινο σουτιέν της

Ιδιαίτερα καυτές αποδείχτηκαν οι φτερούγες κοτόπουλου που έφαγε η Χάιντι Κλουμ κατά τη διάρκεια συνέντευξης για το talk show στο YouTube με τίτλο «Hot Ones» που την έκαναν να βγει από τα ρούχα της και να μείνει με το σουτιέν.

Η Χάιντι Κλουμ δεν δίστασε να ανοίξει το πουκάμισό της και να μείνει μόνο με το κόκκινο σουτιέν της στη διάρκεια διαδικτυακής της συνέντευξης.

Αφού έφαγε κάπως ευχάριστα τις πρώτες φτερούγες, στην… όγδοη άρχισε να «καίγεται» και αφού είπε «ζεσταίνομαι», άνοιξε το πουκάμισό της για να κάνει αέρα και τελικά το έβγαλε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

«Ζεσταίνομαι κι εγώ τώρα» σχολίασε ο 38χρονος συνομιλητής της Σον Έβανς.

Στην ίδια συνέντευξη η Κλουμ αποκάλυψε και τα πιο ακριβά ρούχα που έχει φορέσει στην καριέρα της.

«Ένας στηθόδεσμος 12,5 εκατομμυρίων ευρώ και ένα σλιπ 740.000 ευρώ για να ταιριάζει για την Victoria’s Secret. Είχε παντού διαμάντια και ρουμπίνια. Νομίζω ότι με αυτό μπήκα στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες».

Το νέο «χτύπημα» της Χάιντι Κλουμ ήρθε μετά τα τρία αποκαλυπτικά στιγμιότυπα με λευκά εσώρουχα που ανέβασε στο Instagram το 51χρονο μοντέλο όπου πόζαρε σέξι στο φακό.

To άρθρο «Άναψε» η Χάιντι Κλουμ με τις καυτερές φτερούγες κοτόπουλου κι έμεινε μόνο με το κόκκινο σουτιέν της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button