Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης δεν πήγε στη Γάζα, δεν έκανε κάποια πράξη ηρωισμού

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει ακραίο λαϊκισμό, δεν πήγε στη Γάζα, υποστήριξε σε παρέμβασή του στην σημερινή (31.05.2024) εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο Στέφανος Κασσελάκης, «δεν πήγε στη Γάζα, αλλά στη Δυτική όχθη στην παλαιστινιακή αρχή εκεί δεν έχει πόλεμο σε ασφάλεια πήγε, ούτε δευτερόλεπτο δεν κινδύνεψε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:  «Η Γάζα από εκεί που πήγε ειναι 100 χιλιόμετρα, δεν έκανε κάποια πράξη ηρωισμού, είπε ένα ακόμη ψέμα».

Στη συνέχεια, έκανε μια εκτενή αναφορά στο Ισραήλ, λέγοντας πως είναι το μόνο κράτος που έχει Δημοκρατία στη Μέση Ανατολή. «Το μόνο που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και των γυναικών και των ομοφιλοφίλων. Το μόνο που αντιμετωπίζει ισότιμα τον αραβικής καταγωγής πληθυσμό του, το μόνο που είναι πολυκομματική δημοκρατία στην περιοχή», είπε ενώ σημείωσε πως «Αντιθέτως, η παλαιστίνη είναι μια πλευρά αυταρχισμού, μη σεβασμού στα δικαιώματα», είπε θέλοντας να επισημάνει ότι «Η αριστερά στον πόλεμο, έχει επιλέξει να υποστηρίξει την πλευρά που στηρίζει όλα όσα υποτίθεται ότι πολεμά», εξήγησε και μίλησε για την υποκρισία της αριστεράς.

«Το κράτος που είναι Δύση στη Μέση Ανατολή, είναι το Ισραήλ. Ο Κασσελάκης κάνει έναν ακραίο λαικισμό, δε σχολιάζω ότι πήγε να δει τον υπουργό Τουρισμού της Παλαιστίνης», κατέληξε.

To άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης δεν πήγε στη Γάζα, δεν έκανε κάποια πράξη ηρωισμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button