lifestyle

Άγρια επίθεση κατά σταρ του Game of Thrones σε παμπ – Μπάρμαν έπιασε τον Sean Bean από τον λαιμό

Σε ένα απίστευτο περιστατικό μπλέχτηκε ο Sean Bean, όσο βρισκόταν σε τούρκικο εστιατόριο στο Λίβερπουλ. Ο μπάρμαν του μαγαζιού «πιάστηκε στα χέρια» με τον γνωστό ηθοποιό. 

Ο πρωταγωνιστής του «Άρχοντα του Δαχτυλιδιών», βρισκόταν σε εστιατόριο στο Λίβερπουλ και κάπνιζε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο. Λίγες μέρες πριν είχε προκληθεί άγριο σκηνικό εξαιτίας του ηθοποιού που παραβίασε τον αντικαπνιστικό κανόνα. Ο Sean Bean έφυγε «σηκωτός» από την παμπ Tom Thumb το βράδυ της Παρασκευής (31.05.2024), αφού φέρεται να τράβηξε μια τζούρα από το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ενώ καθόταν στο μπαρ.

Ο 65χρονος θρύλος του Hollywood, βρίσκεται στην Βρετανική πόλη για τα γυρίσματα ενός νέου δράματος του BBC. Το προσωπικό ασφαλείας του μαγαζιού ακινητοποίησε τον σταρ και τον έσυρε έξω, ενώ κυκλοφόρησε βίντεο που φαίνεται ο μπάρμαν του καταστήματος να πιάνει τον ηθοποιό από τον λαιμό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο σταρ της σειράς «Game of Thrones» εμπλέκεται σε επεισόδια σε μπαρ και παμπ. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, σμία από τις συμπλοκές, μάλιστα, μαχαιρώθηκε σε άγριο καβγά για τα μάτια ενός μοντέλου.

Ένας μάρτυρας δήλωσε στη MailOnline ότι το τελευταίο συνέβη αφού ο ηθοποιός αγνόησε τα αιτήματα του προσωπικού του μπαρ να σταματήσει να καπνίζει σε εσωτερικούς χώρους.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Έμεινα πραγματικά έκπληκτος και ευχαριστημένος όταν κοίταξα για πρώτη φορά και τον είδα να κάθεται εκεί. Όταν ο πορτιέρης πήγε κοντά του, νόμιζα ότι ήταν για μια φωτογραφία, αλλά στην πραγματικότητα ζητούσε από τον Sean να σταματήσει να ατμίζει στο μπαρ.

Ο Sean συνέχισε να λέει ότι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Για να είμαι ειλικρινής, φερόταν σαν μ@κας. Οι πορτιέρηδες έκαναν απλώς αυτό που κάνουν για όλους τους άλλους – και αυτό είναι δίκαιο.

Όταν επέστρεψε μέσα, άρχισε πάλι να ατμίζει. Του ζήτησαν να φύγει, αλλά δεν ήθελε. Απλά κρατιόταν από την καρέκλα του. Ήμουν τόσο σοκαρισμένος από τον καυγά που δεν μπορούσα να κουνηθώ. Στενοχωρήθηκα πραγματικά από την αυταρέσκειά του. Φαινόταν να αισθάνεται ότι μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε».

To άρθρο Άγρια επίθεση κατά σταρ του Game of Thrones σε παμπ – Μπάρμαν έπιασε τον Sean Bean από τον λαιμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button