Πολιτική

«Ωραιοποίησε την κατάσταση» – «Καταγγέλλω τον ΔΕΔΔΗΕ» – Galaksias Portal News

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο περιφερειάρχης της Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στον ΔΕΔΔΗΕ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Απ’ τον ΔΕΔΔΗΕ έχετε ακούσει καμιά συγγνώμη;». Παράλληλα, σημείωσε πως «ο πρωθυπουργός ωραιοποίησε την κατάσταση» με τη συγγνώμη προς τους πολίτες.

Ο Γιώργος Πατούλης σε μια οργισμένη αντίδραση και αναφερόμενος στη ΔΕΔΔΗΕ σημείωσε: «Δεν θα ανεχθώ να δείχνουν συνέχεια για λάθη άλλων την Περιφέρεια και την αυτοδιοίκηση», «αρκετά ακούσαμε και να πούμε την αλήθεια επιτέλους», «θα βγει κανείς να πει συγγνώμη; Ποιος είναι ο υπεύθυνος που πρέπει να πει συγγνώμη το ξέρει καλά».

Τόνισε, δε, πως «ο πρωθυπουργός ωραιοποίησε την κατάσταση» με τη συγγνώμη που απηύθυνε στους πολίτες «με την έννοια ότι κι άλλοι φταίνε, πίσω από αυτό όμως όλοι “δίνουν” την περιφέρεια».

 

Επανέλαβε πως η Περιφέρεια είναι ένας μόνο από τους κρίκους της Πολιτικής Προστασίας που είναι αρμοδιότητα του κεντρικού κράτους και είχε το θάρρος να κλείσει τα σχολεία τη Δευτέρα τη στιγμή που το κράτος δεν έκλεισε τις δημόσιες υπηρεσίες.

«Αν δεν αποφάσιζε η Περιφέρεια να κλείσει τα σχολεία, θα θρηνούσαμε ανθρώπους θα είχαμε γονείς που θα ήταν σε απόγνωση. Δεν άκουσα κανέναν να το πει με θάρρος», σημείωσε.

Σε ερώτηση ποιος φταίει για την κατάσταση που έζησαν οι κάτοικοι της Αττικής, ο ίδιος απάντησε οργισμένος η ΔΕΔΔΗΕ, λέγοντας «ακούσατε καμία συγγνώμη από τη ΔΕΔΔΗΕ; Καταγγέλλω τη ΔΕΔΔΗΕ».

Τόνισε με νόημα πως αν η Δευτέρα είχε κηρυχθεί αργία, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον κ. Πατούλη, όταν έκλεισαν οι δημόσιες υπηρεσίες πλήθος οχημάτων βρέθηκε στους δρόμους χωρίς αλυσίδες σε αστική περιοχή εν μέσω χιονοθύελλας, ενώ παράλληλα είχε από τις 8.30 διακοπεί η κίνηση των βαρέως οχημάτων στην εθνική οδό.

Ανέφερε ότι στις 12.30 ενώ υπήρχε μεγάλη χιονόπτωση, χιλιάδες αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν στους δρόμους, η Αττική Οδός ήταν αποκλεισμένη, η Εθνική έσπρωξε τα βαρέως οχήματα προς τα μέσα, ενώ έκλεισαν οι δημόσιες και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις φρακάροντας έτσι και τους υπόλοιπους δρόμους. Ο ίδιος διερωτήθηκε πως θα μπορούσε να γίνει εκχιονισμός από την περιφέρεια, όταν η Κηφισίας και η Μεσογείων ήταν γεμάτη αυτοκίνητα.

To άρθρο Αιχμές Πατούλη για τον πρωθυπουργό: «Ωραιοποίησε την κατάσταση» – «Καταγγέλλω τον ΔΕΔΔΗΕ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newsit.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button