lifestyle

«Ποιος θα έλεγε “όχι” αν η πρώτη του δουλειά ήταν με τον Γιάννη Πάριο;»

Για την καριέρα του, τα πρώτα του βήματα ως τραγουδιστής και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο γιος του Γιάννη Πάριου αποκάλυψε και τους επικούς καυγάδες που είχε με τον πατέρα του.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος σήμερα (18.04.2024) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ανέλυσε κάποιες πτυχές της ζωής του, μιλώντας για τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο αλλά και την πορεία της καριέρας του. Ο Χάρης Βαρθακούρης θυμήθηκε όμορφες στιγμές του παρελθόντος ενώ έκανε αναφορά και σε ένα τραγούδι που γράφτηκε για την σπουδαία Άννα Βίσση. 

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Έναν χρόνο πριν ηχογραφήσω τον πρώτο μου δίσκο, ο παραγωγός του πατέρα μου με έβαλε να γράψω δύο τραγούδια και τα βρήκε φανταστικά. Ποιος θα έλεγε όχι η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ως συνθέτης να είναι με τον Γιάννη Πάριο; Στα 20 μου χρόνια απέρριπτα στίχους άλλων στιχουργών».

«Το “Έρωτας είναι θαρρώ” το είπαμε το “τραγούδι του Χάρη” γιατί καθυστερούσαμε να βρούμε στίχο, απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου. Όταν απέρριπτα τους στίχους, του έλεγα “δεν είναι αντάξιοι της μουσικής μου”, ήταν ντροπή που το έλεγα αυτό στον Πάριο.

Στον έβδομο στίχο που μου έφερε ο Πάριος, του είπα “μην γράψεις άλλο, ήρθε ο γαμπρός για τη νύφη”. Βγάλαμε “το τραγούδι του Χάρη νούμερο 2” και όχι “Έρωτας είναι θαρρώ” γιατί πριν λίγους μήνες είχε βγάλει η Βικτώρια Χαλκίτη ένα δικό της τραγούδι που το έλεγε “Έρωτας είναι”.

Τον δίσκο θέλαμε να τον βγάλουμε “οικογενειακή υπόθεση” αλλά μας το πήρε ο Αντώνης Βαρδής που ηχογραφούσε στο διπλανό στούντιο.

Αυτός ο δίσκος κινδύνεψε πάρα πολλές φορές να μην βγει, υπήρχαν επικοί καυγάδες πατέρα και υιού, κυρίως για τον τρόπο που ερμήνευε ο πατέρας μου.

Το “Χωρίς εσένα δεν υπάρχω” ήθελα να το δώσω στην Άννα Βίσση, το έστειλα στον πατέρα μου για να βάλει στίχο και μου λέει ‘μου αρέσει πάρα πολύ, θέλω να το κρατήσω’».

   

Κλείνοντας, ο Χάρης Βαρθακούρης είπε: «Το “Χωρίς εσένα δεν υπάρχω” έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία 17 χρόνια μετά. Ίσως είμαι πολύ μπροστά για την εποχή μου. Ελπίζω κάποια στιγμή η Άννα Βίσση να το περάσει στο πρόγραμμά της, εξάλλου γράφτηκε για εκείνη».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button