Πολιτική

Ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου – «Ισχυρή ηγεσία με ισχυρή φωνή στη Βουλή» – Galaksias Portal News

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο Γιώργος Παπανδρέου στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ το πρωί της Κυριακής (12.12.2021). Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στο εκλογικό τμήμα που λειτουργεί στο Δημαρχείο της Νίκαιας (Παναγή Τσαλδάρη 10) και ψήφισε για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου που είναι ένας εκ των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ χαιρέτησε τους υποστηρικτές του και μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας οι πολίτες καλούνται σήμερα να επιλέξουν μια ισχυρή ηγεσία με ισχυρή φωνή στη Βουλή.

 

«Την περασμένη Κυριακή με τη μεγάλη συμμετοχή στείλαμε μήνυμα ελπίδας για μια παράταξη μεγάλη, δημοκρατική και ευεργετική για τον τόπο. Σήμερα, όλοι οι Δημοκράτες στις κάλπες καλούμαστε να επιλέξουμε μια ισχυρή ηγεσία, με ισχυρή φωνή στη Βουλή για μια ισχυρή Ελλάδα, και μια κοινωνία δίκαιη και πράσινη. Αύριο έχουμε πολλή δουλειά. Έχουμε νέους αγώνες. Θα συνεχίσουμε τους αγώνες για την Ελλάδα της προκοπής, της Δικαιοσύνης και της ανθρωπιάς» δήλωσε.

To άρθρο Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου – «Ισχυρή ηγεσία με ισχυρή φωνή στη Βουλή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newsit.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button