Οικονομία

Αύριο οι «Ημέρες Καριέρας» στον Πειραιά για τη γαλάζια οικονομία και στη Θεσσαλονίκη για την ψηφιακή οικονομία

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει δύο «Ημέρες Καριέρας» σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη, αύριο Σάββατο 27 Απριλίου, με έμφαση στη γαλάζια και ψηφιακή οικονομία αντίστοιχα.

Η εκδήλωση της ΔΥΠΑ στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στην Πέτρινη Αποθήκη του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, από τις 10:00 έως τις 18:00, με τη συμμετοχή περισσότερων από 70 επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό για 1.000 θέσεις εργασίας και δραστηριοποιούνται στον τομέα της γαλάζιας οικονομίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-epaggelmata-thalassas-2024

Η λίστα με τις επιχειρήσεις και τις ειδικότητες που αναζητούν βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΔΥΠΑ.

Η εκδήλωση της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Εγνατία 154, 54636), στο πλαίσιο της 4ης Διεθνούς Έκθεσης – Συνεδρίου Ψηφιακής Τεχνολογίας & Καινοτομίας «BEYOND 2024», με τη συμμετοχή 40 επιχειρήσεων με περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-psifiaki-oikonomia-2024

Η λίστα με τις επιχειρήσεις και τις ειδικότητες που αναζητούν βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΔΥΠΑ.

Οι πολίτες που θα προσέλθουν θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων και να ενημερωθούν από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για τις δράσεις και υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις αυτές στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ.

To άρθρο Αύριο οι «Ημέρες Καριέρας» στον Πειραιά για τη γαλάζια οικονομία και στη Θεσσαλονίκη για την ψηφιακή οικονομία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button