Ομορφιά

Μαριλού Κόζαρη: Tα ονόματα που έγραψε κάτω από τα νυφικά παπούτσια της πριν τον γάμο με τον Πάνο Μουζουράκη

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο 27/5 ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη.

Στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, η Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι στον Πύργο Σαλιαρέλη για το ζευγάρι και τους πάνω από 500 καλεσμένους του.

Όπως είναι λογικό, οι προετοιμασίες της νύφης, Μαριλούς Κόζαρη, είχαν ξεκινήσει από αρκετά νωρίς με τις φίλες της να είναι όλες στο πλευρό της προκειμένου να τη βοηθήσουν και να μοιραστούν μαζί της αυτές τις ξεχωριστές στιγμές χαράς. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Καινούργιου που δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφήσει τη φουσκωμένη κοιλιά της φίλης της που σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά αλλά και να δείξει τα νυφικά παπούτσια.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, λίγες ώρες πριν τον γάμο, θέλησε να αποκαλύψει τα ονόματα που έγραψε η νύφη κάτω από τα νυφικά παπούτσια της και όπως θα δεις, το πρώτο όνομα ήταν της Κατερίνας Καινούργιου.

Τώρα το μόνο που μένει να δούμε, είναι ποιο από τα ονόματα θα σβηστεί, αφού αυτό θα «δείξει» ποια θα είναι η επόμενη φίλη της Μαριλούς Κόζαρη που θα ντυθεί νυφούλα.

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button