lifestyle

Η βουτιά στα ρηχά και η κατακραυγή από τους φαν της

«Παγωτό» έμειναν οι followers της Κιμ Καρντάσιαν μόλις είδαν την πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram. Η influencer ανέβασε φωτογραφία που τη δείχνει να κάνει μακροβούτι σε νερά.. μέχρι το γόνατο.

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ίσως η «βασίλισσα» του Instagram και δεν χάνει ευκαιρία να ανανεώνει καθημερινά το προφίλ της με εντυπωσιακές φωτογραφίες. Αυτή τη φορά έκανε μία ανάρτηση με τρεις φωτογραφίες από τις διακοπές της σε κάποιον εξωτικό προορισμό. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή δεν ήταν η ίδια αλλά η βουτιά που κάνει σε πολύ ρηχά νερά.

Η ανάρτηση γέμισε με σχόλια που αναρωτιούνται αν η γνωστή επιχειρηματίας έχει σώας τας φρένας. «Γιατί βουτάει σε νερό που της φτάνει μέχρι το γόνατο;» έγραψε ένας ακόλουθος στο post.

«Μόνο εσύ θα μπορούσες να βουτήξεις σε νερό βάθους 20 εκατοστών» προσθέτει ένας άλλος. «Χτύπησες το κεφάλι σου;» ρωτάνε πολλοί την τηλεπερσόνα.

Η Κιμ ποζάρει μέσα στα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής φορώντας ένα σέξι μαύρο μαγιό, πράγμα που συνήθως είναι πόλος έλξης χιλιάδων like και θετικών σχολίων. 

Το πρόσφατο post, επίσης, θύμισε σε πολλούς την viral στιγμή όπου η 43χρονη έχασε το σκουλαρίκι της μετά από μία άτσαλη βουτιά που έκανε στα Μπόρα Μπόρα.

«Είναι εντάξει το σκουλαρίκι σου;», «Δες μήπως μπορείς να βρεις εκείνο το διαμαντένιο» είναι μερικά από τα σχόλια που εμφανίστηκαν κάτω από την ανάρτηση της Κιμ, η οποία έχει δηλώσει ότι την έχουν κουράσει τα αστεία για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button