Αθλητικά

«Λύγισε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε δύο μεγάλους Ολυμπιακούς, τον πατέρα μου και τον Σάββα Θεοδωρίδη»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε με την ψυχή του την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα στον τελικό του Conference League και μετά το τέλος του αγώνα αφιέρωσε το θρίαμβο της ομάδας του στον πατέρα του, Μιλτιάδη και τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Στις δηλώσεις του στα Μέσα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του, μιλώντας για τον πατέρα του και τη θρυλική μορφή του Ολυμπιακού, ενώ νωρίτερα αναφέρθηκε στο όνειρο που είχε ο ίδιος για μία τέτοια επιτυχία στην Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Μαρινάκη

«Χιλιάδες, εκατομμύρια κόσμου δεν έχει καταλάβει ακόμη τι έχει γίνει,, να παίξει ο Ολυμπιακός σε έναν τελικό. Να κερδίζει ομάδες που είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ με πενταπλάσια μπάτζετ και να παίζει όπως παίζει, όπως έπαιξε στην έδρα τους, όπως έπαιξε σήμερα. Μας γεμίζει πολύ μεγάλη χαρά, μεγάλη αισιοδοξία.

Πρέπει να αναλογιστεί κανείς από πια χώρα ξεκινάμε και το κάνουμε αυτό, με ποια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με ποια κυβέρνηση και παρόλα αυτά, παρ’ όλες τις δυσκολίες το καταφέραμε αυτό το μεγάλο όνειρο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην αρχή, το πίστεψε ένας, μετά 2 μετά περισσότεροι  και σιγά σιγά το πιστέψαμε όλοι. Βλέπετε ότι παρά τις δυσκολίες, παρά το τι γράφεται, τι μπορεί να συζητά ο καθένας, έχουμε πειστεί με τα όνειρά μας, τα στηρίζουμε με σκληρή δουλειά και όλοι μαζί ενωμένοι πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε την κορυφή.

Σήμερα είναι μια μεγάλη, μια ιστορική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σήμερα είμαστε όλοι οι Έλληνες μαζί, τους χρειαζόμαστε όλους σε λίγο καιρό να το σηκώσουμε όλοι μαζί σε ελληνικά χώματα. Θα το κάνουμε για την Ελλάδα μας, για τον Θρύλο μας, τον Πειραιά μας, αλλά πάνω απ όλα για τον τόπο μας.  Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε δύο μεγάλους Ολυμπιακούς, τον πατέρα μου και τον Σάββα Θεοδωρίδη».

 

To άρθρο «Λύγισε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε δύο μεγάλους Ολυμπιακούς, τον πατέρα μου και τον Σάββα Θεοδωρίδη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button